Julia Markham och Josefin Ottosson
Julia Markham och Josefin Ottosson spelade in material till OnlyFans... - Foto: Instagram/juliamarkhams. Bilden är ett montage.

Detaljen i Julia Markham och Josefin Ottosons klipp på OnlyFans: "Äcklad"

OnlyFans-profilerna Julia Markham och Josefin Ottosson har spelat in en omtalad film på hotellet Diplomat i Stockholm. En detalj i filmen fick genast följarna att höja på ögonbrynen...


Influencerprofilerna Julia Markham, 27, och Josefin Ottosson, 21, är bägge aktiva på OnlyFans. 

Julia har över 35 000 likes på sin OnlyFans-sida, och har hittills lagt ut 259 inlägg. På sin presentationssida skriver Julia att användaren är "välkomna till hennes nakna rike" och att hon lägger ut nakenbilder i flödet och porr i betalutskick.

Förra året berättade Julia att hon tjänat nästan en miljon kronor på OnlyFans.

Josefin Ottoson har nästan 24 000 likes på OnlyFans, och har lagt ut över 300 inlägg. "Här hittar ni lite mer exklusivt och barnförbjudet innehåll", skriver Josefin på sin OnlyFans.

Ottosson har tidigare gjort ett samarbete på OnlyFans med sin kompis Paow, och Paow har hånat in rejält med pengar på betaltjänsten, vilket du kan läsa mer om här.

Hotell Diplomat rasade efter OnlyFans-videon

Men nu är det istället med Julia Markham som Ottosson har spelat in lite mer barnförbjudet material tillsammns. 

Tjejerna tog in på hotellet Diplomat på Strandvägen i Stockholm, och på sociala medier har de delat med sig av klipp från sin vistelse på hotellet. Det faktum att Julia och Josefin spelade in sina OnlyFans-filmer på hotellet var inte särskilt populärt från hotellets sida.

När hotell Diplomat fick nys om att de syns i Josefin Ottossons och Julia Markhams material så kommenterade de det hela till Bloggbevakning.

"Detta är inget vi vill kommentera eller förknippas med, då hotellet är väldigt måna om sitt varumärke. Nedan nämnda inlägg går inte i linje med Hotel Diplomats värderingar och är inget de varken stödjer eller ställer sig bakom. Vi vill motverka spridning och hoppas att ni respekterar det", skrev hotellets pr-byrå.

Detaljen i Julia Markham och Josefin Ottosons OnlyFans-video

Men utöver det faktum att Josefin och Julia spelade in sitt OnlyFans-material på hotell Diplomat så är det en annan sak som följarna nu har reagerat på. När Bloggbevakning delade tjejernas klipp så var nämligen följarna snabba med att upptäcka en detalj som minst sagt stack ut...

I videon ses Julia Markham klä av sig på överkroppen och sedan hoppa ner i sängen där Josefin Ottosson väntar. Men något som fick följarna att förfäras var nämligen Julias vita strumpor, som helt enkelt inte var så vita egentligen. 

Kommentarerna rasade in på Bloggbevaknings Instagram, och de allra flesta handlade om Julias strumpor.


Kommentarer på Bloggbevakning. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


Julia Markhams strumpor väckte reaktioner. Bildkälla: Instagram/josefinottossons


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!