Margaux Dietz
Inte många vet att Gunilla och Margaux känner varandra. - Foto: Stella Pictures

Nu avslöjar Gunilla Persson sin hemliga relation med Margaux Dietz

Det är på Instagram som Gunilla Persson under veckan avslöjade att hon står Margaux Dietz närmare än man kunnat tro.


Margaux Dietz, 32, har kommit att bli en av Sveriges mest omskrivna influencers under de senaste fem åren. Hon slog igenom när hon 2017 sände sin förlossning live på Internet. Videon har idag 2,5 miljoner visningar på Youtube. Hon har 244 000 prenumeranter på Youtube och 344 000 följare på Instagram.

Dietz har under årens lopp samlat på sig en trogen skara följare som följt henne i alla väder. Men det hela fick sig en tvärvändning i november då hon publicerade en vlogg som resulterade i ramaskri. 

Bild från videon. Bildkälla: Youtube

Margaux filmade en utslagen och blodig man som däckat utanför hennes dörr. Hennes son Arnold får i videon gå ut och peta på mannen och det går lång tid innan hennes personliga tränare slutligen säger att hon ska ringa polisen. 

Under julen släppte SVT dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?" där tittarna får följa drevet som kom med videons efterskalv. Flera företag valde även att avsluta sina samarbeten med Margaux.

Gunilla Perssons okända relation med Margaux

Julen firade Margaux tillsammans med nära och kära vilket hon uppdaterade sina följare om på Instagram. Detta efter att ha legat väldigt lågt på sociala medier. 

"GOD JUL från oss. Det är morfars första jul utan mormor på 82 år och vi båda saknar henne enormt men vi har det väldigt mysigt ändå. 

Är så stolt över den här mannen som är 96 år och som önskar sig en ny rullväska i julklapp så han kan åka på golfresa till Spanien nu ska vi ta det lite lugnt och ikväll ska vi ut och äta på restaurang. Kan inte önska mig en bättre jul. Hoppas ni har det lika bra", skrev hon. 

Under bilden haglade hälsningar om en trevlig julhelg in, varav en var från Gunilla Persson

Gunillas hälsning till Margaux. Bildkälla: margauxdietz/Instagram

Margaux svarade Gunilla med ett "Ses snart fina Gunilla". 

Så tydligen har profilerna en närmare relation än följarna visste om. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.