Laila Bagge
Laila Bagge öppnar nu upp om sorgen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Laila Bagge i sorg: "Värre än jag kunnat föreställa mig"

Laila Bagge öppnar nu upp och berättar om sin sorg och den svåra tiden som har varit "skit" för hennes familj. Läs mer här på Nyheter24.


De flesta svenskar börjar nu vakna till efter sina nyårsfiranden. Jobb, sysslor och andra åtaganden kallar när vi nu har lämnat 2022 bakom oss och gått in i januari 2023. 

Det nya året är efterlängtat av många människor då 2022 kanske inte går till historien som ett solskensår. En av de som hade ett förfärligt år var Laila Bagge, 50.

På Instagram berättar Laila om den tuffa tiden hon nu försöker lämna bakom sig. 

Laila Bagge öppnar nu upp sig om den tuffa tiden. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila Bagge: "Ett skitår för mig och familjen"

"Jag välkomnar detta nya året med öppna armar då 2022 faktiskt var ett riktigt skitår för mig och familjen! När vi sa hejdå till 2021 så trodde jag faktiskt inte att det kunde bli så mycket värre, då Corona hade haft världen i sitt grepp. Hade jag vetat det jag vet nu så hade jag nog inte skålat in 2022", inleder Laila sitt inlägg.

Laila nämner även kriget, höga räntor och elräkningar som dåliga saker som präglade förra året.

"Det blev faktiskt ett ännu värre år än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig!", skriver Bagge.

Laila berättar även om svartmöglet som hittades i hennes hus på Lidingö. Det som skulle börja som en rolig renovering utvecklades till en veritabel mardröm. Hantverkarna hittade nämligen det ena felet efter det andra. Förutom svartmöglet så hittade hantverkarna en myrinvasion och ett hål rätt in i grunden.

– Vårat hus är det värsta dom har sett. Det luktar skit, berättade Laila Bagge i ett klipp på Instagram.

Laila Bagge berättar om sorgen efter döda vännen

Laila Bagge berättar även om en vän som gick bort under 2022. Det blev verkligen ett mardrömsår för Bagge.

"Värst av allt en familjevän som fick bort som borde varit med oss och firat in det nya året igår, nu blev det inte så och saknaden är stor från oss alla men vi går in i 2023 med hopp om ett bättre år för oss alla och med våra nära och kära som inte finns med oss längre men som lever i våra minnen och som ständigt är med oss i våra hjärtan och lever vidare på så sett", skrev Laila vidare.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

1 timme sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

2 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

2 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

2 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

3 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.