Det florerade en hel del kända ansikten på Bianca Ingrossos fest
Det florerade en hel del kända ansikten på Bianca Ingrossos fest - Foto: Stella Pictures

Exklusiva gästlistan på Bianca Ingrossos fest

Många var de som höjde sina glas och skålade för det nya året. Men många var även de som höjde sitt glas för Bianca Ingrosso som fyllde 28 år i helgen.


Bara timmar in på den nya året hade årets fest redan ägt rum... i alla fall om man ska lita på gästerna som var på Bianca Ingrossos födelsedags och nyårs-galej.

Bianca fyllde 28 år den 30 december, och i sann Bibbz-anda så höll lyxgumman inte tillbaka på festligheterna.

Bianca och hennes sällskap började kvällen på Laroy i Stockholm för att avnjuta en god middag, för att sedan fortsätta festen hemma hos Bianca i hennes pampiga lägenhet. Bianca passade på att slå till med brakfest innan renoveringen av hennes 300 kvadratmeter stora våning kickas igång. 

Festen bjöd på allt från champagnefontäner till sprakande framträdanden, och gästerna sågs dansa på bord och stolar. 

Här har vi skrivit mer om Biancas sekelskiftslägga

Kändistätt på Biancas fest 

Det var en hel del kända ansikten som befann sig på denna otroliga fest. 

Cassandra Klatzkow delade med sig av bilder från sitt nyår. Var av man får en glimt från festen hos Bianca. Stylisterna Hanna Marzouki Widlund och Rami Hanna var några av de som gjorde Cassandra sällskap. I videon skymtar även bland annat John Guidetti förbi. 

Rosanna Charles festade loss hos Bianca

Det hölls låda hos paret Guidetti, vilket vi kan se på Rosanna Charles Instagram. Stora delar av festen verkar sedan ha anslutit till Biancas partaj. 

Influencern Lisa Tellbe var på plats 

Lisa Tellbe beskrev Biancas fest som "århundradets fest". Minst sagt bra betyg alltså!

Molly Hammar delar nyårsbilder tillsammans med Benjamin Ingrosso

Zara Larsson åt tårta och levde sitt bästa liv

Zara Larsson högg in på de magiska tårtorna, men syntes även festa ordentligt på Instagram story. 

Skådespelerskan syntes på storys 

Hedda Stiernstedt var en av de som roade sig på Biancas fest. Vilket syntes på Instagram storys. Bland annat via medgrundaren till glasögonmärket Chimi, Charlie Lindströms, story. 

Innepinnen Malin Norlander visar upp bilder och filmer från kvällen

Flertalet influencers firade in det nya året hos födelsedagsbarnet Bianca 

Ja, många branschkollegor till Bianca befann sig på den vilda festen. Bland annat Lovisa Wallin, Gertrude Tornvall, Josefin Lavold, Hanna FribergRebecca Wicklin och Alexia Kafkaletos

Bianca tackar för festen: "Jag har inga ord"

Under måndagen publicerade Bianca själv ett inlägg med sneakpeaks från festen. Hon skriver även att ord inte kan förklara hur kul hon hade. På bilderna ser vi även välkända ansikten som bland annat Lucas Armando Feola och Tina Misaghi. På sista bilden visar även Bianca upp hur lägenheten såg ut när festen var över... vi får hoppas hon slapp städa upp allt det själv. 

Vi hoppas Bianca och hennes gäster hade en oförglömlig kväll – det verkar onekligen så i alla fall! 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".