Bianca Ingrosso har en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm
Bianca Ingrossos nya bilder från lägenheten skapade förvirring hos följarna. - Foto: Stella Pictures, Instagram/biancaingrosso

Bianca Ingrosso svarar fansen efter bilderna på nya lägenheten

Flera av Bianca Ingrossos följare blev nog både förvirrade och förbannade när de såg vad hon skrev om sin nya lägenhet. Men nu förtydligar Bianca Ingrosso hur det egentligen ligger till med den nya lägenheten.


Få kan ha missat att Bianca Ingrosso, 27, har köpt en ny lägenhet. På en av Östermalms finaste adresser ligger Biancas nya drömvåning.

– Den är 300 kvadratmeter stor, med fyra sovrum, jättestora ytor och den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Den är allt jag nånsin kunnat drömma om. Tanken är att flytta in nästa sommar efter lite renovering, jag ska flytta köket och göra om lite badrum, har Bianca Ingrosso berättat i en vlogg om lägenheten.

Bianca Ingrossos nya lägenhet på Östermalm i Stockholm. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Den magnifika sekelskiftesvåningen var inte direkt gratis. Över 40 miljoner kronor ska lägenheten ha kostat. Och sedan ska det renoveras – ett projekt som startar i augusti.

Men Bianca har minst sagt råd med lägenheten. Tidigare har Nyheter24 skrivit om Biancas otroliga bankkonto och hennes vinst på 202 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso kör en liten rundtur i sin nya lägenhet. Här ser vi det som ska bli tv-rum. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Fansen reagerade direkt på bilden från badrummet

Instagram visar nu Bianca Ingrosso fler bilder inifrån lägenheten, som hon besökte tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren. Pernilla ska flytta in i lägenheten och bo där ett par månader då hon renoverar sitt hus.

– Jag får pirr! Kolla på ljuset, utbrast Pernilla när hon steg in i Biancas fantastiska lägenhet.

Bianca Ingrosso kommer nog trivas i sin nya lägenhet! Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

På Instagram Story guidar Bianca sina följare genom de olika överdådiga rummen, och till en bild från badrummet där en maffig kakelugn är placerad skriver hon:

"Badrummet. Kommer att ändra stenen här".

Vi gissar att många fans misstolkade hennes inlägg för kort efter så uppdaterade Bianca igen med ett förtydligande:

"Jag menar alltså byta stenarna på väggarna. Ni blev helt galna haha!"

Så alla kan andas ut – Biancas vackra kakelugn kommer nog att stå kvar...

Bianca Ingrossos följare trodde att hon skulle ta bort sin kakelugn. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

2 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

3 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.