Samir Badran medverkade i Nyhetsmorgon och pratade om tiden i rampljuset
Samir Badran medverkade i Nyhetsmorgon och pratade om tiden i rampljuset - Foto: Stella Pictures

Samir Badran om livet i rampljuset: "Man är utsatt som artist"

Samir Badran har sedan en tid lämnat artisteriet bakom sig och sadlat om till mäklare. Nu berättar han om tiden i rampljuset: "Jag mådde också skit, även fast jag hade allt".


Vi har sett Samir Badran, 32, axla alla möjliga roller. Resan in i rampljuset började när han medverkade i Paradise Hotel 2013. Sedan dess har vi sett honom på scen, i rutan och genom det har han även fått hundratusentals följare på Instagram. 

Sedan en tid tillbaka har Samir sadlat om helt och satsar helhjärtat på sin mäklarkarriär. 

Under måndagen medverkade han i Nyhetsmorgon och berättade om tiden i rampljuset och vilka konsekvenser det fick. 

– Jag är ingen förebild på samma sätt i dag. Så om jag dricker sprit, det skiter mina kunder i. Förstår ni? Jag är friare. Nu röker inte jag, men tog jag en cigg, då var jag vidrig i artistbranschen. Då var jag en dålig förebild mot barnen, hur kunde jag göra så här. Man är utsatt som artist, säger Samir och fortsätter sedan: 

– Jag har aldrig sett en artist, eller jag känner ingen, som gått hela vägen och sedan varit glad eller nöjd med livet. Det är hemskt att säga. Alla mår dåligt. Varför vet jag inte, jag tror det är pressen. Jag mådde också skit, även fast jag hade allt. 

Samir Badran om svårigheterna i vardagen 

Samir Badran var en del av artistduon "Samir & Viktor". Foto: Stella Pictures

I dag är Samir mer bekväm i sin roll som offentlig person. Nu blir han inte igenkänd i samma omfattning, och kan gå och handla i lugn och ro. Något som tidigare var en utmaning när han ständigt var på tapeten: 

– Jag går och handlar, och någon säger någonting, eller typ så här "jag såg dig i det här och det var dåligt", whatever. Du vet. Man har alltid en press på sig även utanför. 

Samir Badran om en eventuell återförening med Viktor Frisk

Men Samir verkar inte helt ha stängt dörren för en eventuell comeback för artisteriet: 

– Jag skulle kunna släppa musik nu också, vad som. Jag har pratat med Viktor om det. Det vore skitkul att göra musik, men som en hobby. 

Programledarna Sofia Geite och Martin Järborg lyser upp, och frågar om det faktiskt skulle kunna bli så: 

– Ja men varför inte, vi har snackat om det. Som en hobby. Jag älskar att göra musik. Men jag vill fortfarande ha ett liv. 

Samir ångrar inget av det han har gjort påpekar han i slutklämmen av inslaget, alla framgångar har tagit honom dit han är i dag. 

Fann kärleken i Julia Sundquist – friade i direktsändning 

Bilden är från en resa paret gjorde till Marbella. Foto: Stella Pictures

Sedan 2019 har Samir kilat stadigt med Julia Sundquist.

När Samir var programledare för "Talang" 2020 så friade han till sin Julia på bästa sändningstid. 

Samir Badran sålde Johanna Nordströms lägenhet

Numera får vi följa Samirs nya vardag som mäklare på Instagram, iklädd den nya mäklarrollen.

I ett inlägg från november förra året kan vi skymta ett välbekant ansikte. Nämligen Johanna Nordström, vars lägenhet Samir sålde. 

"En stor ära att få sälja stjärnan @johannanordstrm lägenhet. Lägenheten såldes innan öppen visning till era riktigt bra pris. Tack för ditt förtroende. Kärlek!", skriver Samir under bilden på honom och Johanna. 

Johanna verkar vara mycket nöjd med sitt val av mäklare. 

Kul! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

Allman Brothers-grundare död

idag 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.