Erik Haag har skaffat sig en helt ny look
Erik Haag har skaffat sig en helt ny look - Foto: Stella Pictures/Skärmbild från TV4

Erik Haags utseendeförändring – så här har du aldrig sett honom förut

Erik Haag medverkade i "Agnetas nyårskarameller" på nyårsdagen, och överraskade tittarna med en redig utseendeförändring.


TV-profilen Erik Haag, 55, känd från program som "Historieätarna", "Återskaparna" och "En smak på livet" har haft en rätt liknande look genomgående genom alla år. 

När man tänker på Erik, eller i alla fall när vi tänker på honom... så tänker vi på en yvigt, lite lockig, kalufs och en rätt omfattande skäggväxt. 

Men nu har alltså Erik lämnat den looken bakom sig... kanske tillfälligt, kanske inte. 

Erik Haags nya utseendeförändring överraskade programledaren Agneta Sjödin

Agneta Sjödin berömde Erik Haags nya look. Foto: Skärmbilder från TV4

Taa-daa! Här har vi den nya versionen av Erik Haag. Något han visade upp för första gången i "Agnetas nyårskarameller" som går av stapeln på nyårsdagen varje år. 

Tillsammans med Arantxa Alvarez och Viktor Norén gästade Erik nyårskarameller-soffan, med Agneta Sjödin i spetsen i vanlig ordning. 

Agneta blev så överraskad av Eriks nya utseende att han knappt hann sätta sig ner innan hon påpekade det genom att ge honom en komplimang. 

Erik Haag är tillsammans med Lotta Lundgren 

Erik gängar med Lotta Lundgren, 51. De träffades på produktionen för "Historieätarna", som de båda var programledare för. De båda delar en gemensam stark kärlek för mat, något som är svårt att missa om man tittat på de övriga program paret tillsammans gjort. Lottas Instagram är också i allra högsta grad präglad av det brinnande intresset.

Erik Haag var ett par med Martina Haag i 19 år

Erik träffade Martina Haag, 58, på en charterresa år 1994. Året efter gifte de sig och tillsammans har de fyra barn – Jackson, Lucia, Dino och Diana

Paret tog ut skilsmässa 2014, och samma år träffade han alltså Lotta. Här kan du läsa om det eventuella triangeldrama som det har spekulerats att Erik, Martina och Lotta befann sig i tiden runt skilsmässan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!