Erik Haag, Lotta Lundren och Martina Haag
Här är allt du vill veta om triangeldramat kring Lotta Lundgren, Erik Haag och ex-frun Martina Haag - Foto: Foto: STELLA PICTURES

Här är allt du vill veta om triangeldramat kring Lotta och Erik Haag

Lotta Lundgren och Erik Haag är aktuella som programledare i ny programsatsning. Parets förhållandet har länge varit omtalat i medier. Men vad vet vi om triangeldramat mellan paret och Eriks ex-fru Martina Haag? Här är allt du vill veta!


Erik Haag, 53, och Lotta Lundgren, 50, är aktuella i programmet Återskaparna som släpps tisdagen den 9 mars på TV4. Paret är välkända ansikten i tv-rutan och starten på deras förhållande har varit omtalat i medier. Nyheter24 har tidigare skrivit om fem saker du inte visste om Erik Haag och Lotta Lundgren. 

Erik och Martina har varit gifta 

Martina och Erik Haag har varit gifta Foto: Stella Pictures

Romansen mellan Erik och Lotta startade tätt inpå efter att författaren Martina Haag, 56, och Erik separerade. Skilsmässan blev rejält omtalad när paret gick skilda vägar efter 19 år tillsammans. Martina släppte i samma veva boken Det är något som inte stämmer som handlade om en skilsmässa. 

I boken har mannen en kvinnlig programledarkollega och som han lämnar sin fru för. Spekulationerna väcktes om boken faktiskt var baserad på Martinas och Eriks skilsmässa då det finns en del likheter.

Triangeldramat 

Ett sammanträffande eller inte? Många tror nämligen att Lotta lämnade sin man för Erik och att Erik i sin tur lämnade Martina.

Dessutom bestred Martina även Eriks skilsmässoansökan. Författaren som till en början inte ville skilja sig från maken vägrade att ta sig av vigselringen. När Lotta äntligen talade om det infekterade triangeldramat beskrev hon perioden som en bedrövlig tid.

Erik Haag och Lotta Lundgren är aktuella i nya programmet Återskaparna. Foto: Jessica Gow/TT

Nu är paret aktuella i det nya programformatet Återskaparna. Programmet som har premiär imorgon, tisdagen den 9 mars, ska väcka gamla minnen till liv när trasiga ägodelar ska restaureras och få en andra chans. 

/
/
/
/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.