"Hur kan Madonna se skorna som mode?"

Madonnas skoval upprör mödrar i Storbritannien.


Det var i går på premiären av den Madonnaregisserade filmen "Filth and wisdom" som fokus, istället på filmen, snarare låg på skorna som Madonna bar. Klacken på Chanelskorna, som gjorts på uppdrag av huvuddesignern Karl Lagerfeld, ser ut som små pistoler. Klackarna är helt gjorda i plexiglas.

Skorna har blivit hyllade av moderedaktörer som nyskapande och skapade uppmärksamhet redan när de visades på catwalken under modeveckorna.

Men nu rasar medlemmarna i organisationen "MAMAA", en organisation för mödrar mot våld, i Storbritannien. De menar att Madonna inte bryr sig om vilket meddelande hon sänder ut med sina skor.

–Jag är förskräckt över att Madonna kan se på skorna som mode, säger Lyn Costello från organisationen och fortsätter:

– Eftersom hon också är en mor hade jag förväntat mig att hon skulle tänkt efter för en sekund och tänkt på alla de unga personerna här och i hennes eget hemland som dör på grund av skjutvapen, berättar hon för brittiska Metro.

Vad Madonna anser om saken framgår inte.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.