Julia Franzén och Bingo Rimér
Julia Franzén berättar storgråtande om beskedet hon fick. - Foto: Instagram/juliafranzen.se, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Julia Franzén i tårar efter beskedet: "Efter samtalet kom chocken"

Julia Franzén och pojkvännen Bingo Rimér drömmer om att skaffa barn. Men nu berättar Julia om ett tufft besked hon fått. – Först reagerade jag inte men en stund efter samtalet kom chocken, berättar Julia.


Julia Franzén, 32, och Bingo Rimér, 47, har varit ett par sedan november 2020. De hade ett kort breakup, men hittade sedan tillbaka till varandra. 

Sedan tidigare har Bingo tre barn. Dottern Nova, 19, fick han med ex-flickvännen Erika Heizinger. Med exet Katrin Zytomierska, 45, fick han sönerna Ringo, 13, och Rambo, 10.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia Franzén om barnplanerna med Bingo Rimér

Julia har flera gånger öppet berättat om att hon vill skaffa barn med Bingo, och under en frågestund på Instagram i somras berättade hon mer om känslorna.

"Jag känner mig faktiskt väldigt redo för barn snart", skrev Julia då, något som Familjeliv har rapporterat om.

Julia Franzén i tårar efter fertilitetstestet

På Instagram berättar Julia att hon "för skojs skull" gjorde ett fertilitetstest. Julia förklarar att hon mest gjorde testet för säkerhets skull. Hon ville se om det var lugnt att vänta lite med barn.

Men beskedet Julia fick var inte vad hon väntade sig. Hon fick en chock. Storgråtande berättar Julia nu för sina följare om vad hon fick höra. 

Julia Franzén. Bildkälla: Stella Pictures.

"Igår ringde dom och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalitét på äggen. Men jag tror hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU", skriver Julia på Instagram.

I sitt klipp berättar Julia, med tårar rinnande längs kinderna, att de hade förklarat för henne att Bingo inte hade några problem, men att Julia inte hade så många ägg kvar.

Följarnas uppmaning till Julia: "Uppsök gynekolog"

Julia ser ljust på framtiden och känner att situationen kommer att lösa sig, men att hon känner sig "dålig" trots att hon är medveten om att hon inte är det.

"Älskling. Det gör alltid så fruktansvärt ont att se dig ledsen", skrev Bingo som kommenterar under Julias video.

I kommentarsfältet rasar det nu in vittnesmål från kvinnor som berättar att även de har fått höra att de haft "för få ägg" – men att de sedan blivit gravida utan större problem. Andra råder Julia att söka hjälp hos en riktig gynekolog för att istället bli undersökt med ultraljud

I kommentarsfältet möttes Julia Franzén av flera råd från sina följare. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!