Fredag 7 Okt
Stockholm

Bingo Rimér i tårar efter Katrins skandalfest: "Jag skäms"

Bingo Rimér går nu ut med en ursäkt
Bingo Rimér går nu ut med en ursäkt där han skriver att han skäms. Foto: Stella Pictures, Instagram/juliafranzen.se

Bingo Rimér möttes av massiv kritik efter att han och flickvännen Julia Franzén klädde ut Bingos barn till prostituerade. Nu går Bingo ut med en ursäkt där han bland annat skriver att han betedde sig "olämpligt, gränslöst, osmakligt, förnedrande och respektlöst".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Katrin Zytomierska fyllde 45 år ställde hon till med en födelsedagsfest som inte har lämnat någon oberörd. Temat var "pimp and hoes", och på sociala medier spreds bilder från festen där deltagarna var klädda som prostituerade och hallickar. 

Bland gästerna fanns bland andra Ida Warg, Magdalena Graaf, Daniel Paris och Puma Swede.

Katrins ex Bingo Rimér, 47, var även han på plats med flickvännen Julia Franzén, 32. Med sig hade Bingo även sönerna Ringo, 12, och Rambo, 9, som han har tillsammans med Katrin. 

Bild från den omtalade festen. Bildkälla: katrinzytomierska/Instagram

Massiv kritik mot Katrin Zytomierskas "pimp and hoes"-fest

Barnen var utklädda till prostituerade och på Instagram la Julia ut ett klipp på barnen i deras utstyrslar, och de hördes säga att de var "horor".

Reaktionerna lät inte vänta på sig, och efter den massiva kritiken har både Katrin Zytomierska och Julia Franzén gått ut med ursäkter.

Även Ida Warg hamnade i hetluften efter sitt deltagande på festen, då hon bara några dagar tidigare gått på en välgörenhetsgala som jobbade mot mänsklig trafficking. Mer om kritiken mot Ida Warg kan du läsa här.

Bingo Rimér och Julia Franzén på Katrin Zytomierskas födelsedagsfest där temat var "pimp and hoes". Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

Bingo Rimér går ut med ursäkt: "Jag började gråta i samtalet"

Bingo Rimér går nu ut med en ordentlig ursäkt. I kommentarsfältet på Bloggbevakning skriver Bingo en längre kommentar där han berättar att han har skaffat sig mycket mer kunskap och att han inser att han handlade "olämpligt, gränslöst, osmakligt, förnedrande och respektlöst".

"Jag vill nu vara otroligt tydlig. Jag ber verkligen om ursäkt för vad som hände denna helgen. Jag har nu pratat med folk som är insatta i prostitution, pedofili och trafficking och fått en rejäl insikt om vad som faktiskt hänt. Jag förstår nu att kritiken inte handlade om att jag lät mina killar klä ut sig till tjejer utan att det var en mycket med problematisk utstyrsel. Med facit i hand hade jag såklart gjort annorlunda. Jag vill inte lägga locket på", skriver Bingo.

Han berättar även att han har pratat med Sara från den omdiskuterade sajten Dumpen. Ett samtal som fick honom att börja gråta.

"Jag började gråta i samtalet när jag fick ta del av den hemska statistiken. När folk begår misstag av denna sorten så tror jag att det i 99% av fallen beror på okunskap och 1% av fallen att det är avsiktligt respektlöst. I en perfekt värld skulle alla vara helt pålästa om detta och andra viktiga frågor. Verkligheten är värre än jag nånsin kunnat tänka mig. Jag har lärt mig det nu", skriver Bingo vidare.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Bingo Rimér: "Olämpligt, gränslöst, osmakligt, förnedrande och respektlöst"

Bingo Rimér skriver att han betedde sig "olämpligt, gränslöst, osmakligt, förnedrande och respektlöst".

"Jag kommer fortsätta fördjupa mig i ämnet och lära mig mer. Jag skäms över att jag inte visste bättre. Vi alla har olika livshistorier och jag lärde mig om detta på detta sättet. Andra genom att de själva blivit utsatta. Andra jobbar med det. Med min stora plattform kan jag utbilda mina följare och det tänker jag göra. Hoppas innerligt att ni förstår att jag med facit i hand ångrar mig. Kram Bingo".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.