Messiah Hallberg är i en relation med Christina Nordhager.
Messiah Hallberg är i en relation med Christina Nordhager. - Foto: Stella Pictures

Allt om Messiah Hallbergs familj: Föräldrar, barn och partner

Messiah Hallberg leder "Svenska nyheter" i SVT. Men hur bra koll har du egentligen på komikerns familj, fru och barn? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar.


Messiah Hallberg ålder – hur gammal är han?

Messiah Hallberg föddes den 18 januari 1984, vilket innebär att han fyller 41 år under 2025.

Messiah Hallberg längd – hur lång är han?

Messiah Hallberg är, enligt komikerns profilsida på Stagepool, 184 centimeter lång. 

Vad heter Messiah Hallbergs föräldrar?

Messiah Hallberg är son till Nils Hallberg och Marie-Louise Werklund.

Messiah Hallberg pappa – vem var Nils Hallberg?

Messiah Hallbergs pappa var skådespelaren Nils Hallberg som slog igenom redan som 13-åring i "Anderssonskans kalle" 1934 och som bland annat var med i "Hemsöborna" senare under karriären.

Nils Hallberg gick bort, efter en tids sjukdom, år 2010. Han blev 89 år gammal. 

Messiah Hallberg mamma – vem är Marie-Louise Werklund?

Även Messiah Hallbergs mamma Marie-Louise Werklund är skådespelare. Hon har bland annat varit med i "Skärp dig älskling" (1981) och "Konfrontation" (1969). 

Har Messiah Hallberg fru?

Nej, Messiah Hallberg är faktiskt inte gift och har därmed ingen fru. Däremot har han, sedan flera år tillbaka en sambo vid namn Christina Nordhager

Vem är Messiah Hallbergs sambo Christina Nordhager?

Messiah Hallbergs partner Christina Nordhager, född 1975, är komiker, redaktör och manusförfattare. Paret träffades 2007. 

– Vi jobbade på Strix. Samma redaktion. Efterlyst. Jag var inslagsproducent, hon var någon slags redaktör och tycke uppstod, har Hallberg sagt till Hänt.

Messiah Hallberg och Christina Nordhager. Foto: StellaPictures

Har Messiah Hallberg barn?

Messiah Hallberg och Christina Nordhager har barnen Louise och Nils. Redan när Hallberg var 24 år blev han pappa till Louise.

– Jag hamnade i ett tillstånd som kan liknas vid en tidig medelålderskris. Jag hade precis fått sluta på Aftonbladet där jag jobbade då, vi hade köpt en bostadsrätt och bil. Efter ett halvår tog jag min pappaledighet, det var november och mörkt och där gick jag över Gärdet varje dag. Jag hängde inte riktigt med. Jag hade ju precis flyttat hemifrån och så plötsligt var det som att jag hade somnat en dag och vaknat upp till att klockan var framvriden 15 år. Vad hände liksom?, har komikern sagt till Aftonbladet.

Har Messiah Hallberg podd?

Ja, tillsammans med Klara Doktorow och John Willander Lambrell driver Messiah Hallberg podden "The Daily Messiah". Tidigare gjorde Hallberg och Willander Lambrell podden "Geniförklarat" med Christina Nordhager och Maja Härngren

Är Messiah Hallberg släkt med Nisse Hallberg?

Det tycks inte finnas något släktskap mellan Messiah Hallberg och stand up-komikern Nisse Hallberg. 

Leder Messiah Hallberg "Svenska nyheter"?

Ja, under 2023 stod det klart att Messiah Hallberg skulle efterträda Kristoffer Appelquist som programledare för SVT:s "Svenska nyheter".

– Jag har länge avundsjukt sneglat mot "Svenska nyheter" och de som lett programmet. Det är en ära att ha fått förtroendet och jag ska försöka göra programmet rättvisa, sa Hallberg ett pressmeddelande då, enligt SVT.

Har Messiah Hallberg Instagram?

Ja, på Instagram heter Messiah Hallberg @messiahhallberg.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.