Lennixx med Zara Larsson och Felix Sandman
Lennixx med Zara Larsson och Felix Sandman - Foto: Stella Pictures

Allt om Hanna och Andrea i Lennixx: Karriären, kärlekslivet och relationen till Zara Larsson

Här finns allt du vill veta om Hanna Larsson och Andrea Kallström. Vilka är de och vad har de för relation till Felix Sandman och Zara Larsson?


Popduon Lennixx, som består av Hanna Larsson och Andrea Kallström, debuterade 2018 med singeln “Hapap” och har släppt en EP och sju singlar sen dess. Duon är signerad till skivbolaget TEN Music Group och musikgenren är RnB.

Vart kommer Lennixx ifrån? 

Hanna Larsson och Andrea Kallström är uppvuxna i Stockholm.

Hur lärde Lennixx känna varandra? 

Andrea Kallström och Hanna Larsson träffades under tonåren när de gick på samma dansskola. De blev snabbt nära vänner och förstod att de hade ett gemensamt intresse för musik. 

Zara Larsson är Hannas storasyster

Zara Larsson, 25, en av Sveriges mest framgångsrika sångerskor, är Hanna Larssons storasyster. Att Hanna följer sin lillasysters fotspår är kanske ingen stor förvåning men musiken i sig skiljer sig en del. Till skillnad från Zara Larssons poppiga musik så producerar Lennixx mer åt RnB-hållet. 

Zara Larsson fick sitt genombrott i Talang 2008 där hon vann. Sedan satte hennes karriär igång under tonåren när hon släppte låten ”Uncover”. Sedan dess har stjärnans karriär upplevts självklar. 

Vem är Hanna Larssons pojkvän?

Hanna Larssons pojkvän heter Noah Thompson och är 22 år gammal. Hanna Larsson berättar i hennes och Zara Larssons podd “Systrarna Larsson” att hon träffade sin pojkvän Noah när de gick i fjärde klass. Däremot var det var i femte klass Hanna blev kär i honom, men det var inte en lätt förälskelse. 

– Han ville ha min kompis hela tiden. Alla ville ha henne.

Vidare i podden berättar hon att det var i sjätte klass hon insåg att Noah var mannen i hennes liv medan han inte var lika säker. Kärleken kom inte som en dans på rosor för paret och följande år var färgade av dramatik och osäkerhet.

– Det var ju en känsla av att man aldrig visste och aldrig kunde släppa taget för det fanns alltid det lilla hoppet, för att det kändes som att han brydde sig, säger Hanna i podden.

Efter den känslomässiga berg- och dalbanan blev de ihop när de var 14 år gamla. 

De har nu varit tillsammans i åtta år.

När blev Andrea Kallström och Felix Sandman ihop?

Andrea Kallström är sen 2018 tillsammans med sin partner Felix Sandman, 24, och går stadigt framåt på kärlekens vägar. De träffades när de var tio år gamla när de dansade på samma dansskola. Felix har tidigare pratat om relationen till Andrea i en intervju på Hellenius Hörna.

– Den här lusten och jag vet inte. Att tid och rum inte spelar någon roll. Man är så jävla sugen på varandra hela tiden. Det enda man vill är att dra hem och... mysa, berättade Felix i intervjun.

De har nu varit tillsammans i fyra år och verkar hur lyckliga som helst!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!