Paolo Roberto
Paolo Roberto rasar på löpsedeln. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjerqvist/TT Bild. Bilden är ett montage.

Paolo Roberto rasar på löpsedeln: "Jävla pajasar alltså"

Paolo Roberto berättar nu om den löpsedel som fick honom att koka över. – Sinnessjukt, man är så jävla arg! Jävla pajasar alltså, säger Paolo.


Paolo Roberto, 54, var länge en av Sveriges mest firade programledare och de stora jobben avlöste varandra. Utöver att synas i tv så jobbade Paolo med matmärket Paolos. Men efter sitt uppmärksammade sexköp i maj 2020 så förlorade Paolo Roberto alla sina uppdrag.

Idag jobbar Paolo som personlig tränare, och han har även ett nytt matmärke som är specialiserade på olivolja och andra italienska delikatesser. Utöver det så driver Paolo podden "Paolos podcast".

I det senaste avsnittet har han bjudit in debattören Josefin Utas, 46. Paolo och Josefins samtal glider in på invandring, och Paolo Roberto berättar då om en tweet han skrev som kom att väcka väldigt stor uppmärksamhet.

Paolo Roberto. Bildkälla: Stella Pictures.

Paolo Roberto rasar: "Det är helt sinnessjukt"

– 2015 skrev jag ett Twitterinlägg som var typ, problemet med Trump och Sverigedemokraterna är att dom har sett ett problem, dom har pekat på problemet och säger, det här är problemet. Och så röstar folk på dom. Ingen annan säger att det här är ett problem. Sen sa jag att jag håller inte med om Sverigedemokraternas lösningar på det här, och jag är inte Sverigedemokrat och allt sånt där, berättar Paolo Roberto.

Han fortsätter:

– Jag hamnade för fan på löpsedeln för att jag sa att man måste ha en plan om man släpper in...Det är helt sinnessjukt. Då hade dom tagit hela min tweet, och så hade dom tagit bort där jag sa att jag däremot är för invandring, säger Paolo Roberto.

Paolo Roberto rasade efter löpsedeln, och ringde upp och skällde ut den ansvariga utgivaren. Bildkälla: Stina Stjernqvist/TT Bild

Paolo såg då rött och bestämde sig för att ringa till tidningens ansvariga utgivare.

– Jag ringde upp... Jag kom inte ihåg vem som var ansvarig utgivare. Man är så arg, så jag bara ringde upp och skällde ut honom. Det var så jävla skönt, dom ändrade faktiskt sen. Jävla pajasar alltså, säger Paolo Roberto.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om vad Paolo Roberto nu i efterhand tycker om den uppmärksammade intervjun han gjorde med Jenny Strömstedt efter sitt sexköp.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!