Pernilla får kritik för samarbetet med Gekås Ullared
Pernilla får kritik för samarbetet med Gekås Ullared. - Foto: Pontus Lundahl / TT och Anders Wiklund/ TT

Återigen får Pernilla Wahlgren kritik för sitt samarbete med Gekås Ullared: "Idiotiskt"

Tidigare under året hamnade Pernilla Wahlgren i blåsväder efter Expressens reportage om arbetsförhållandena på Gekås Ullareds fabriker. Nu får Pernilla möta ytterligare kritik.


Skådespelaren, artisten och tv-stjärnan Pernilla Wahlgren, 55, pryder svenskarnas tv-skärmar ständigt genom de olika programmen hon deltar i. Tidigare under våren fick vi ta del av den 13:e säsongen av “Wahlgrens Värld” och nu får tittarna ta del av hennes resa med att skapa sitt drömhus.

Under sommaren ska dessutom Pernilla bli den nya programledaren för det folkkära programmet “Allsång på Skansen”. Tidigare har Sanna Nielsen programlett allsången men nu tar Pernilla över som den nionde programledaren.

Pernilla Wahlgren gör premiär den 27 juni på SVT. Bildkälla: Stella Picutres

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer firar sin förlovning

Under helgen anlände Pernilla i sitt nya hus i Marbella tillsammans med sin fästman Christian Bauer för att fira sin förlovning med lite vänner. I december friade Christian till Pernilla under en fjällenresa tillsammans med Pernillas familj. 

Nu ville dock paret fira att de som nyförlovade skulle inviga huset med nära och kära men när paret anlände till huset så möttes de av spöregn.

Vädret vände däremot snabbt och paret kunde fira sin förlovning i strålande sol, skålandes med sina vänner.

Pernilla Wahlgren kollektion för Gekås Ullared var i blåsväder

Tidigare under året fick Pernilla en del kritik för sitt samarbete med Gekås Ullared. Expressen gjorde ett reportage som avslöjade att arbetsförhållandet för personerna som sydde Pernillas klädkollektion var under all kritik

Hon fick dessutom kritik för sitt svar angående arbetarnas löner, som hamnade på cirka 1000 kronor efter 12-13 timmar under en sex-dagars arbetsvecka. Pernilla svarade nämligen med en positiv underton.

"Jag hoppas att det här är människor som förhoppningsvis är glada för att de får en lön och har ett arbete och motsatsen är att de skulle ha det ännu värre".

Pernilla Wahlgen har inte kommenterat detta vidare. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Pernilla får ytterligare kritik för sin nya kollektion på Ullared

För några dagar sedan publicerade Pernilla en bild på hennes nya klädkollektion på Gekås Ullared som heter "Marbella Collection". Hon berättade på sitt Instagraminlägg att kollektionen bjuder på sommarkläder och skor, som passar både för stranden och vardagslivet.

Däremot var det flera följare som kritiserade kollektionen, men inte på grund av arbetsvillkoren, utan för att kläderna inte går att beställa på nätet. Flera av följarna visar upp sin besvikelse i kommentarsfältet.

Följarna önskade att man kunde beställa plaggen. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Vad tycker du om Pernillas samarbete med Gekås Ullared?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!