Margaux Dietz
Margaux Dietz har sålt sin lägenhet - Foto: Stella Pictures och Stella Pictures/Jari Kantola

Nu avslöjar Margaux Dietz varför hon flyttar

Margaux Dietz beslöt sig för att sälja sin lägenhet efter alla skandalerna och i en intervju i "Efter fem" berättar hon varför.


Influencern och sociala medier-profilen Margaux Dietz, 32, har haft ett tufft år med skandaler gällande innehållet på hennes plattformar. Youtubekanalen tog en kort paus efter den omtalande videon på den medvetslösa mannen publicerades men snabbt var hon igång igen med en ny inställning på hennes karriär. 

I söndags släppets en intervju med Margaux som Tilde de Paula Eby, 50, genomförde i "Efter fem". Där berättar Margaux att hon idag känner sig starkare.

– Första tiden var ju nog den var värsta tiden i hela mitt liv, men någonstans i det här så känner jag ju att jag har kommit ut faktiskt starkare på andra sidan. Så att jag mår faktiskt väldigt bra idag.

Margaux Dietz säljer sin lägenhet

I slutet av januari publicerades det en annons på Hemnet och det blev snabbt känt att det var Margauxs lägenhet som var till salu. I intervjun frågar Tilde vad anledningen var till att sälja och om det handlar om att influencern inte hade råd att bo kvar, men Margaux tystar det påståendet snabbt.

– Att jag säljer lägenheten har mycket att göra med den händelsen såklart. Jag känner att jag vill ha mer utav ett privatliv och just nu känner jag att det lite är taget ifrån mig. 

Intervjun med Margaux Dietz i "Efter fem". Bildkälla: TV4

I söndags publicerade Margaux en bild på Instagram som avslöjar hur det har gått med lägenheten. Den blev nämligen såld någon gång under de senaste dagarna. Lägenhetens utgångspris var 17,4 miljoner kronor och är 152 kvadratmeter stor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!