Tittarna rasar mot Biggest Loser: "Det är förjävligt"
Det har varit en hel del åsikter gällande programmet. - Foto: SKÄRMDUMP TV4

Tittarna rasar mot Biggest Loser: "Det är förjävligt"

Tittare rasar återigen mot det populära tv-programmet Biggest Loser och uttrycker sitt missnöje över stämningen mellan två deltagare.


Nya säsongen av Biggest Loser är i gång för fullt och varje måndag och tisdag kl 21:00 kan tittarna följa programmet på TV4. 

Men det har varit en del kritik mot programmet och inte så längesen blev tittarna upprörda över "Soldoktor" Mikales kommentar mot en av deltagarna, Sandra Jönsson, 29. 

Säsongens första avsnitt inleddes med känslosamma utläggningar om varför deltagarna har hamnat där men när fokuset landade på Sandra Jönsson, blev Mikael "Soldoktorn" Sandströms, 64, ton annorlunda. Bara på grund av att Sandra var glad.

"Soldoktorn" Mikaels ord till Sandra

Under avsnittet kliver Sandra upp på vågen med ett leende och ska få reda på sin vikt och blir förvånansvärt glad över siffran och sa "Det var mindre än när jag sist vägde mig". 

Hennes kommentar möttes av en arg Soldoktor som med hård ton läxade upp henne framför resten av deltagarna. Mikael påpekar just Sandras glädje över siffran.

– Jag vill bara föra till det till den glätta tonen. Det börjar bli allvar nu din kropp mår inte bra!, sa han i programmet. 

Hans uppläxning väckte starka reaktioner bland tittarna och han fick en kritikstorm riktad mot sig.

Nu är tittarna återigen upprörda över realityserien...

"Vuxenmobbning"

De som följt med programmet har nog inte missat den tjafsiga stämningen mellan deltagarna Janne Löwstrand, 50, och Joakim Isaksson, 28. Något som fått tittarna att reagera och kritisera självaste produktionen. 

En användare kommenterar följande på Instagram:

"Sorgligt att produktionen fokuserar på vuxenmobbning istället för träning och livsstil förändring"

"Väldigt tråkigt att ni bara ska filma och dela med er av allt drama, som är på sandlådenivå…" skriver en annan.

"Brukar inte RASA men alltså vad har hänt med produktionen av det här programmet? Det är ju ingen struktur på programmen, invägningar, tävlingar eller någonting" skriver en upprörd användare.

Kritiken är riktad både mot den konflikt som filmats mellan de två männen, där vissa anser att Janne blir utsatt för "vuxenmobbning" men också för hur programmet är upplagt med tävlingar, elimineringar och fokuset på bråk och drama. 

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!