Casper Janebrink
Casper Janebrink är på semester med nya flickvännen Therese. - Foto: Maja Suslin/TT Bild, Stefan Jerrevång/TT Bild. Bilden är ett montage.

Casper Janebrink på semester med nya flickvännen Therese: "Så himla fint"

Casper Janebrink firade alla hjärtans dag med nya flickvännen Therese Andersson under en härlig semester med aktiviteter och öl i solen.


Det var förmodligen förra årets mest omskrivna uppbrott – Arvingarna-stjärnan Casper Janebrink och hans hustru Helena Janebrink skulle gå skilda vägar efter 23 år som gifta. 

Casper Janebrink och Helena år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram berättade Casper på alla hjärtans dag 2022 om skilsmässan från Helena.

Relativt kort efter att Casper och Helena gått ut offentligt med skilsmässan så stod det klart att Casper fallit pladask för mäklaren Therese Andersson.

Casper berättade att en del av fans blev upprörda när de fick nys om hans otrohet – något du kan läsa mer om här.

Casper och Therese träffades på ett gym där de bägge tränade, och inledde en relation. I september 2022 föddes parets son.

Casper Janebrink och Therese Andersson på premiär i Kungsbacka den 30 juni 2022. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson visar kärleken på Instagram

Exakt ett år efter att Casper på sin Instagram berättade om skilsmässan från Helena så la han på årets alla hjärtans dag ut ett helt annat typ av inlägg. 

Han uppdaterade nämligen sina närmare 50 000 följare med en bild på sig själv och flickvännen Therese i skidbacken.

Paret befinner sig i Norge på skidsemester, och utöver det obligatoriska skidåkandet i de storslagna backarna så blir det en och annan öl i den strålande solen.

Trevligt!


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!