Loreens hemliga pojkvän
Loreens hemliga pojkvän avslöjades på Melodifestivalens efterfest... - Foto: Henrik Montgomery/TT och Johan Nilsson/TT

Loreens hemliga kärlek avslöjades: "Jag har någon..."

Loreen avslöjade förra veckan att hon var singel men ångrade sig dagen efter. Men vem är den mystiska mannen som har fångat Loreens hjärta? Nyheter24 har svaret.


I lördags var det Loreens tur att få framföra sin låt i årets Melodifestivalen, vilket blev en enorm uppståndelse när en klimataktivist stormade scenen. Men under veckans gång var det flera snackisar om den mystiska artisten.

Loreen blev en av finalisterna på fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. Bildkälla: Mattias Ericsson/Stella Pictures

Tiktok-videon som Loreen publicerade blev genast ett ämne som diskuterades på sociala medier, då följarna upplevde artisten som underlig. Dessutom, bara dagar efter att Loreen berättat om sin stora kärlek, kom de ut att hon var singel i en intervju med Aftonbladet

Dagen efter att artisten berättade för Aftonbladet att hon var singel, ångrade hon sig. I en ny intervju berättar hon att det inte stämmer och att hon är i en relation. När Aftonbladet frågar tar Loreen tillbaka uttalandet.

– Det var ett litet missförstånd. Jag kan säga så här. Ja, jag har någon. Men låt oss inte prata om det, sa Loreen till Aftonbladet.

Loreen ändrade sig, hon är i en relation. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Loreens hemliga kärlek avslöjas

Loreen och Smash Into Pieces var de som tog de sista finalplatserna innan semifinalen startar igång på lördag. Vinsten firades ordentligt i Malmö tillsammans med de andra artisterna och låtskrivarna med champagne, dans och musik. Loreen firade vinsten med låtskrivarna av låten "Tattoo" men också med den mystiska killen...

Loreen firar finalplatsen i Melodifestivalen. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Loreens hemliga kärlek är gotlänningen Charli Ljung, 39, och sågs tillsammans med artisten under efterfesten. Enligt Aftonbladet syntes paret nära varandra under kvällen och gick ifrån festen hand i hand. 

Killen med långt hår är Loreens mystiska pojkvän... Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Charli är fotograf och har länge fotat Loreen. Första fotot som Charli har på Loreen på Instagram är från 2018, i samband med Loreens EP "Nude". 

/
Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

1 timme sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

1 timme sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

2 timmar sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

idag 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.