Loreens hemliga pojkvän
Loreens hemliga pojkvän avslöjades på Melodifestivalens efterfest... - Foto: Henrik Montgomery/TT och Johan Nilsson/TT

Loreens hemliga kärlek avslöjades: "Jag har någon..."

Loreen avslöjade förra veckan att hon var singel men ångrade sig dagen efter. Men vem är den mystiska mannen som har fångat Loreens hjärta? Nyheter24 har svaret.


I lördags var det Loreens tur att få framföra sin låt i årets Melodifestivalen, vilket blev en enorm uppståndelse när en klimataktivist stormade scenen. Men under veckans gång var det flera snackisar om den mystiska artisten.

Loreen blev en av finalisterna på fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. Bildkälla: Mattias Ericsson/Stella Pictures

Tiktok-videon som Loreen publicerade blev genast ett ämne som diskuterades på sociala medier, då följarna upplevde artisten som underlig. Dessutom, bara dagar efter att Loreen berättat om sin stora kärlek, kom de ut att hon var singel i en intervju med Aftonbladet

Dagen efter att artisten berättade för Aftonbladet att hon var singel, ångrade hon sig. I en ny intervju berättar hon att det inte stämmer och att hon är i en relation. När Aftonbladet frågar tar Loreen tillbaka uttalandet.

– Det var ett litet missförstånd. Jag kan säga så här. Ja, jag har någon. Men låt oss inte prata om det, sa Loreen till Aftonbladet.

Loreen ändrade sig, hon är i en relation. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Loreens hemliga kärlek avslöjas

Loreen och Smash Into Pieces var de som tog de sista finalplatserna innan semifinalen startar igång på lördag. Vinsten firades ordentligt i Malmö tillsammans med de andra artisterna och låtskrivarna med champagne, dans och musik. Loreen firade vinsten med låtskrivarna av låten "Tattoo" men också med den mystiska killen...

Loreen firar finalplatsen i Melodifestivalen. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Loreens hemliga kärlek är gotlänningen Charli Ljung, 39, och sågs tillsammans med artisten under efterfesten. Enligt Aftonbladet syntes paret nära varandra under kvällen och gick ifrån festen hand i hand. 

Killen med långt hår är Loreens mystiska pojkvän... Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Charli är fotograf och har länge fotat Loreen. Första fotot som Charli har på Loreen på Instagram är från 2018, i samband med Loreens EP "Nude". 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!