Loreen avslöjar sanningen
Loreen avslöjar sanningen om kärleksrelationen - Foto: Stefan Jerrevång/TT och Henrik Montgomery/TT

Loreen avslöjar sanningen om kärleksrelationen: "Är singel"

Loreen, som är en av de sju artisterna som ska uppträda på Melodifestivalen i Malmö på lördag har nyligen gått ut och berättat om sin kärleksrelation. Men idag avslöjade hon sanningen...


Eurovisionvinnaren Loreen ska på lördag ställa upp med ett bidrag i Melodifestivalen för fjärde gången. Låten heter "Tattoo" och handlar om att slåss om kärlek

Loreen har ofta varit privat när det gäller hennes relationer men vi vet att Loreens stora kärlek är fotograf och kommer ifrån Gotland. För några dagar sedan berättar Loreen en intervju med Aftonbladet om relationen och sin kärlekslycka. Hon förklarar att paret har en fin dynamik och balans.

– Han är en fantastisk människa. Väldigt jordnära och inte heller imponerad. Han är som en vandrande budda och vi har en fin dynamik och balans, säger hon i intervjun.

Loreen avslöjar sanningen om sitt förhållande. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Loreen avslöjar sanningen om relationen

Men tydligen var relationen inte så långvarig. Idag rapporterar Aftonbladet att Loreens kärlekshistoria har tagit slut och att hon idag är singel.

– Jag är singel och redo att mingla. Ja, jag är det tycker jag, säger hon i intervjun.

Vem Loreens kärlek var är inte avslöjat.  

/
/
Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

1 timme sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

2 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

3 timmar sedan
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.