- Foto: TT / Johan Nilsson/TT

Man sprang upp med banderoll under Loreens uppträdande i Melodifestivalen

Det var mitt under den sista deltävlingen av Melodifestivalen 2023 som en man sprang upp på scenen.


Under Loreens uppträdande i Melodifestivalen avbröts showen då en man sprang upp med en banderoll mitt under uppträdandet. 

Bland artisterna i den sista deltävlingen finns i den sista deltävlingen flera debutanter: Emil Henrohn, känd från Tiktok-låten "Jag är mamma", Signe och Hjördis Bornemark som stöttas av farmor Gullan i publiken och Kiana, som fyller 16 år i kväll och är känd från TV4:s "Talang".

Rocken har också gjort entré i årets tävling och bandet Smash Into Pieces ligger bra till hos spelbolagen för att röstas vidare direkt till final – om det inte blir fyrfaldiga tidigare finalisten Mariette.

Artikeln uppdateras. 

Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

1 timme sedan

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

1 timme sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

2 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

3 timmar sedan
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.