Den brittiska kungafamiljen fråntar nu prinsen och hans fru deras bostad vid anrika Windsor Castle
Den brittiska kungafamiljen fråntar nu prinsen och hans fru deras bostad vid anrika Windsor Castle - Foto: Seth Wenig & Stella Pictures

Kungahusets oväntade drag – vräker Harry och Meghan

Den brittiska kungafamiljen meddelade att prinsen och hans fru blir av med bostaden på de anrika ägorna. Det är kungen själv som sägs ligga bakom beslutet och nu väntas en minst sagt oväntad person flytta in.


En märklig händelse har skett i kungahuset. Det är nämligen Kungen själv som utlyst en vräkning riktat till sin son och hans fru.

Därför var inte Meghan Markle med prins Harry när drottning Elizabeth dog

Kung Charles III har givit prins Harry och hans fru Meghan Markle information om att deras bostad "Frogmore Cottage", som ligger vid Windsor Castle, nu ska lämnas och återges till kungen själv, något som bland annat The Sun meddelar. 

Hertigen och hertiginnan av Sussex ska ha blivit utsparkade från bostaden endast 24 timmar efter det att Harrys omtalade bok ”Spare” givits ut. Bostaden är belägen på familjens ägor i Windsor. 

Prins Harry kritiserar Camilla Parker Bowles

I boken skriver prins Harry bland annat att Camilla Parker Bowles, kungens fru, är en farlig person som läcker saker till pressen. Något som alltså inte verkar ha mottagits väl hos fadern.  

Det som verkar uppröra i de brittiska tabloiderna är däremot uppgifterna om vem som istället ska ha blivit erbjuden fastigheten. 

Brexit: En sista kompromiss nära?

Andrew väntas överta bostaden

Kungen ska enligt uppgifter ha erbjudit fastigheten till sin bror, den kritiserade och utstötta Andrew som varit involverad i turerna kring Jeffrey Epstein och övergreppen på hans ö. Om han tackar ja till broderns erbjudande återstår dock att se. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!