Gunilla Persson med sin mamma Iris
Gunilla Perssons mamma Iris har nu somnat in. Hon blev 97 år gammal. - Foto: Stella Pictures, Instagram/thegunilla

Gunilla Perssons mamma Iris är död: "I fullständig chock..."

Gunilla Perssons mamma Iris Persson har somnat in efter en tids sjukdom. På Instagram skriver Gunilla Persson om sorgen och chocken.


Under många år har vi fått följa Gunilla Persson, 64, när hon har tagit hand om sin mamma Iris. Under Gunillas tid på Svenska Hollywoodfruar var Iris en person som ofta fick synas i tv-rutan och även Gunillas Instagram. 

Gunilla har under lång tid uppdaterat sina följare om sin mammas hälsa och idag kom den hemska nyheten att Iris har somnat in. I inlägget delar Gunilla med sig om sina känslor och den stora chocken som kom när hennes mamma blev sämre. På Instagram skriver hon om när hon fick reda på Iris tillstånd.

"Jag gick ner en halv timme i cafeterian och sa till sjuksköterskan att jag skulle komma tillbaka snart och då fick jag samtalet - Hennes puls var svag och hjärtat hade stannat! Helt oförberett hände det!"

Inlägget är känslosamt och Gunilla bjuder in sina följare i hennes sorg. I inlägget berättar Gunilla att Iris var en av de mest värdefulla människorna i hennes liv och att hennes hjärta blöder på grund av sorgen.

I kommentarsfältet har flera kändisar visat sitt stöd. En av dem är Kristina "Keyyo" Petrushina, 26 som har kommenterat och beklagat sorgen.  

Iris Persson blev 97 år gammal. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!