Alice Stenlöf avslöjar
Alice Stenlöf om hennes nästa kärlek - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola och Stella Pictures

Alice Stenlöf avslöjar detaljen om relationen: "Göteborgare..."

Influencern Alice Stenlöf har under de senaste åren undvikit kärlek efter två hjärtekross under ett år. Nu avslöjar profilen detaljen om hennes nästa relation...


Youtubern och influencern Alice Stenlöf, 26, har sedan 2015 arbetat med sociala medier. Under 2015 hade hon en blogg som inte finns längre, men i stället har hennes Youtubekanal och Instagramkonto blivit några av de mest framgångsrika kontona i Sverige.

Alice Stenlöf har 410 000 följare på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures/Jari Kantola

Under början av Alice karriär stod hon hand i hand med pojkvännen Philip Wong, 28, och vi fick följa med göteborgsparet i deras vardagsliv i Stockholm. Efter sex år tillsammans gjorde paret slut och i hennes Youtubevideo om uppbrottet berättar influencern om den stora omställningen.

– Vi har fortfarande den mest fina relationen till varandra och det är ingenting som någon av oss har tänkt ändra på. Utan det här handlar mer om att vi båda behöver testa våra egna vingar.

Alice Stenlöfs relation med Jireel

Fyra månader efter uppbrottet med Philip så bekräftade Alice Stenlöf att hon var i en relation med rapparen Jireel Lavia Pereira, 22. Detta gjorde hon genom att lägga ut en bild på Instagram.

På Youtube annonserades nyheten sju dagar senare senare och då berättar Alice om sin nyförälskelse.

– Jag har gått och blivit jättekär. Det blev så. Det var inte min plan men hur mycket av livet som är planerat blir som tänkt ändå. 

Relationen var dock inte långvarig. I februari publicerade Jireel en story där han bekräftade att relationen var över. Paret har dock setts tillsammans efter det men det är inte bekräftat om det var med kärlekskänslor eller enbart som vänskap.

Alice Stenlöf om sitt nuvarande kärleksliv

Alice berättar i vlogg för några veckor sedan, att hon har tänkt att hon kanske redan har träffat hennes livs kärlekar och att det inte finns någon mer för henne. I videon nämner hon dock att det känns okej och att hon är bekväm med sin livssituation. 

Alice Stenlöf under videon när hon pratar om att hennes kärleksliv är över. Bildkälla: Youtube

Hennes analys av den positionen hon är i, är att hon har blivit rejält hjärtekrossad och har blivit låst. Hon berättar att intresset för att träffa någon ny inte existerar för henne just nu. 

Alice Stenlöf avslöjar detaljen om hennes nästa relation

Alice är nu i Costa Rica och i hennes senaste Youtubevideo "Vill vara med honom" upplevs hon vara i andra tankebanor. Hon berättar om sina tankar och drömmar om sin nästa relation. Hon har nämligen en känsla att hon kommer bli tillsammans med en göteborgare. 

– Det är bara någonting som göteborgare har. Ett lugnt, ett självförtroende, fötterna på jorden, god gubbe, stabil. Det är vad jag tror att jag kommer sluta upp med. Tillbaka till rötterna, säger hon i sin senaste vlogg.

Resan till Costa Rica kanske öppnade upp Alice hjärta lite...

Här kan du läsa mer om Alice Stenlöf och hennes lön, karriär och kärleksliv.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!