Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice Stenlöf

Alice Stenlöf, född 17 juni 1996, är en svensk bloggare, youtuber och influencer. Hon har haft sin blogg alicestenlöf.com sedan 2015 där hon skriver om mode, skönhet och allt som händer i hennes vardag, hon jobbar också som relations manager på modeföretaget Elly Pistol. 


Hon har en podcast tillsammans med blogg-kollegan och reality stjärnan Bianca Ingrosso, Det första avsnittet släpptes 23 november 2017 och idag har de över 100 000 lyssningar i månaden. Alice brukar synas i programmet Wahlgrens värld tillsammans med sin bästa vän Bianca Ingrosso som håller i programmet tillsammans med sin familj. 


Privat bor Alice i Stockholm och har precis flyttat in i en ny lägenhet, hon ursprungligen från Göteborg. Hon har en pojkvän vid namn Philip och paret har varit tillsammans i fyra år. 


Alice är väldigt aktiv på sociala medier och du kan följa henne på Snapchat under namnet @Stoneleaf, på twitter med namn @alice122333 och på Instagram under namnet @alicestenlof, där hon har nästan 180 000 följare. 


Alice Stenlöf
Alice Stenlöf bildkälla: @alicestenlof - Instagram