Mariette reagerade på Theoz bidrag
Theoz bidrag fick Mariette att reagera på Instagram... - Foto: Claudio Bresciani/TT

Mariettes olycka under Melodifestivalen: “Skrämde skiten ur mig...”

Under genrepet inför semifinalen i Melodifestivalen reagerade Mariette starkt på Teoz bidrag. I kommentarsfältet fick vi reda på varför...


I lördags var det semifinal i Melodifestivalen i Örnsköldsvik där de som inte klarade sig hela vägen till final, fick en andra chans. De artisterna som nu kommer få göra sällskap med finalisterna efter helgens show är Kiana, Theoz, Mariette och Nordman.

De som tog sig vidare till final efter lördagens semifinal. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Under lördagens tävling blev Pernilla Wahlgren, 55, och Christer Lindarw, 70, hyllade med framträdanden. Däremot fick Tiktok-stjärnan Luciano "Lucianoz" Axelssons tolkning av låten "Piccadilly Circus" enorm kritik av tittarna.

Mariettes Instagraminlägg om mobbning

Förra veckan publicerade Mariette Hansson, 40, ett inlägg på Instagram om hur artisterna har behandlats av tittarna av Melodifestivalen. Inlägget antydde att tittarna har varit elaka och mobbat artisterna och nu fick Mariette nog. 

Om du vill läsa mer om Mariettes Instagraminlägg kan du klicka här.

Mariette kommenterar Theoz bidrag

Finalisten Theodor Jan "Theoz" Haraldsson, 17, framförde sin dansanta låt "Mer av dig" på genrepet och bjöd på show, schlager och explosioner. Men någon som inte kunde hantera explosionerna var Mariette. 

Melodifestivalen lade upp ett inlägg där de hyllade artisternas genrep i Örnsköldsvik och en liten kommentar dök upp från artisten Mariette. I kommentarsfältet på inlägget så svarar nämligen Mariette på Theoz kommentar om helgens genrep.

Mariette kommenterar Theoz bidrag. Bildkälla: melodifestivalen/Instagram

Som tidigare nämnt så har Theoz bidrag mycket explosioner och eld på scenen vilket verkar ha skrämt Mariette. Pyro betyder nämligen eld på grekiska. 

Vi får hoppas att byxorna klarar sig!

/
Relaterat
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

2 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

2 timmar sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

3 timmar sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.