Mariette reagerade på Theoz bidrag
Theoz bidrag fick Mariette att reagera på Instagram... - Foto: Claudio Bresciani/TT

Mariettes olycka under Melodifestivalen: “Skrämde skiten ur mig...”

Under genrepet inför semifinalen i Melodifestivalen reagerade Mariette starkt på Teoz bidrag. I kommentarsfältet fick vi reda på varför...


I lördags var det semifinal i Melodifestivalen i Örnsköldsvik där de som inte klarade sig hela vägen till final, fick en andra chans. De artisterna som nu kommer få göra sällskap med finalisterna efter helgens show är Kiana, Theoz, Mariette och Nordman.

De som tog sig vidare till final efter lördagens semifinal. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Under lördagens tävling blev Pernilla Wahlgren, 55, och Christer Lindarw, 70, hyllade med framträdanden. Däremot fick Tiktok-stjärnan Luciano "Lucianoz" Axelssons tolkning av låten "Piccadilly Circus" enorm kritik av tittarna.

Mariettes Instagraminlägg om mobbning

Förra veckan publicerade Mariette Hansson, 40, ett inlägg på Instagram om hur artisterna har behandlats av tittarna av Melodifestivalen. Inlägget antydde att tittarna har varit elaka och mobbat artisterna och nu fick Mariette nog. 

Om du vill läsa mer om Mariettes Instagraminlägg kan du klicka här.

Mariette kommenterar Theoz bidrag

Finalisten Theodor Jan "Theoz" Haraldsson, 17, framförde sin dansanta låt "Mer av dig" på genrepet och bjöd på show, schlager och explosioner. Men någon som inte kunde hantera explosionerna var Mariette. 

Melodifestivalen lade upp ett inlägg där de hyllade artisternas genrep i Örnsköldsvik och en liten kommentar dök upp från artisten Mariette. I kommentarsfältet på inlägget så svarar nämligen Mariette på Theoz kommentar om helgens genrep.

Mariette kommenterar Theoz bidrag. Bildkälla: melodifestivalen/Instagram

Som tidigare nämnt så har Theoz bidrag mycket explosioner och eld på scenen vilket verkar ha skrämt Mariette. Pyro betyder nämligen eld på grekiska. 

Vi får hoppas att byxorna klarar sig!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.