Carolina Gynning på lyxsemester
Carolinas lyxsemester kostar minsann en del - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures och Stella Pictures/Göran Granlund

Följarna rasar på Carolina Gynnings lyxresa till Mexiko: "Tänk lite större"

Carolina Gynning är sedan några veckor tillbaka i Tulum, Mexiko med sin familj och njuter av värmen. Men en detalj i resan har nu fått följarna att reagera...


Konstnären och profilen Carolina Gynning, 44, bjuder på sina äventyr i hennes podd, tillsammans med Carina Berg, 45, “Gynning och Berg - Hittar sig själva” och på Instagram får vi följa med i hennes vardagsliv. Efter en lång höst och vinter för poddparet med resor över hela Sverige för att bjuda på sin poddturné har profilen nu lämnat landet, till något lite mer tropiskt.

För tillfället så lyser solen på Gynnings Instagram, till skillnad från snökaoset i Sverige. Profilen är nämligen i Mexiko tillsammans med sin familj och njuter av värmen. 

I slutet av februari åkte Carolina med sin familj till Mexico för att njuta av värmen i samarbete med resebolaget Tui. Frågan blev genast, vad kostar denna resa till Tulum?

Gynning och hennes familj bor på hotellet Dreams Tulum Resort and Spa som ligger i staden Tulum i Mexico. Carolina har åkt tillsammans med sina tre döttrar  och sin mamma Agneta Gynning, 71. Däremot kan vi inte bekräfta att Viktor Philipson, 37, är med på resan. 

Om vi räknar att två vuxna och tre barn åker till hotellet i Tulum i två veckor hamnar prislappen på 155 000 kronor för familjen. Men i Carolinas fall är resan gratis. I kommentarsfältet på Carolinas Instagram så är det många som har åsikter om att resan är ett samarbete med resebolaget. 

Flera av Carolinas följare ifrågasätter samarbetet. Bildkälla: carolinagynning/Instagram

Om du vill läsa mer om Carolina Gynnings kärleksliv, pengar och karriär kan du klicka här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!