Molly Sandén och David Larsson
Molly Sandén och David Larsson ska snart bli föräldrar. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Molly Sandén om nya gravidbilderna: "Så himla sorgligt"

Molly Sandén är van att fotograferas i sitt jobb som artist. Men de nya gravidbilderna som Molly tog rörde upp starka känslor.


Molly Sandén, 30, har varit ihop med sin pojkvän David Larsson sedan december 2019. 

Precis som Molly är David minst sagt musikalisk, och han har sjungit i bandet The Royal Concept. Utöver det spelar han även med Molly, och på Instagram har han lagt ut flera bilder från deras gemensamma spelningar.

I januari gick Molly Sandén ut på TikTok och berättade att hon är gravid, och på Instagram delade hon också med sig av den härliga nyheten att hon och David väntar barn.

Molly Sandén och David Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Molly över en halv miljon följare, och den senaste tiden har hon delat med sig av flera bilder på sin bebisbula. 

När Molly gick på QX-galan i början av februari så bar hon en klänning från Jean Paul Gaultier, och hennes outfit hyllades rejält i kommentarsfältet.

Oscar Zia och Molly Sandén. Bildkälla: Stella Pictures.

Molly Sandén om nya gravidbilderna: "Så himla sorgligt"

Tidigare i veckan la Molly ut en serie nya bilder på sig själv, och berättade då om något som hon själv reagerade på, och fann väldigt sorgligt. Så fort Molly hörde kameraklicket så drog hon automatiskt in magen.

"Sjuk grej jag märkte när vi tog de här bilderna… att jag automatiskt drog in magen när jag hörde kameraklicket. Automatiskt! Jag behövde liksom FOKUSERA på att slappna av… Så himla sorgligt att det ska behöva va en bebis i magen för att jag ska komma på mig själv med att göra nåt sånt. Trodde jag hade kommit längre… Men har iaf lovat mig själv att aldrig mer! Magar är fina i alla former. Med eller utan bebisar i. Eller semlor", skrev hon till bilderna.

I kommentarsfältet möter Molly nu pepp från följarna, och från kändisar som Pernilla Wahlgren, Mariette, Dotter, Cherrie och Michaela Forni.

Här kan du läsa mer om Molly Sandén – hennes otroliga karriär, kärlekslivet och mycket mer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!