Pernilla Wahlgren stötte på problem
Pernilla Wahlgren stötte på problem i Biancas lägenhet - Foto: Claudio Bresciani/TT och Anders Wiklund/TT

Pernilla Wahlgren i blåsväder – riskerar att få en orosanmälan

Pernilla Wahlgren bodde i sin dotter Bianca Ingrossos lägenhet under tiden som hennes hus byggdes men allt var inte helt problemfritt...


Pernilla Wahlgren, 55, bjuder ständigt in oss tittare i tv-soffan till vardagens alla möjliga situationer i realityserien Wahlgrens Värld. Vi får ta del av både högt och lågt, följa med på resor, bråk och kärlek.

I den senaste säsongen är inte Bianca Ingrosso, 28, en del av programmet men med tanke på att det är Pernillas dotter så är hon minst sagt en del av handlingen. Speciellt eftersom Pernilla också bodde i Biancas nya lägenhet förra året. 

Bianca Ingrossos nya lägenhet blev utlånad

I ett tidigare avsnitt fick vi följa med när Pernilla och Oliver Ingrosso, 33, flyttade in i Biancas stora våning på Östermalm, Stockholm. Detta under tiden som Pernilla byggde sitt nya hus på Lidingö. Biancas lägenhet är över 300 kvadratmeter stor, och i en Youtubevideo avslöjade Bianca att lägenheten kostade över 40 miljoner kronor.

Bianca visar upp hennes nya lägenhet innan Pernilla ska flytta in. Bildkälla: Discovery+

Däremot stöter Pernilla på problem senare i säsongen... 

Pernillas elräkning skapar bekymmer

Tydligen är det en elräkning som har missats vilket blev turbulent för profilen. En skuldbrev har dykt upp vilket stressar Pernilla eftersom Bianca är snäll och låter henne bo där.

– Eftersom hon nu är snäll och låter oss bo här så sa jag till henne att elen ska inte du behöva ta. Men nu har det plötsligt blivit att den har gått till Östermalms stadsdelsförvaltning, säger Pernilla i avsnittet.

Pernilla Wahlgren läser upp skuldbrevet och förklarar sin oro. Bildkälla: Discovery+

Hon ringer upp förvaltningen, på grund av att hon inte vill bo i ett kallt och mörkt hem och får ett bekymrande besked. Personen i telefon frågar om Pernilla har barn, vilket Pernilla svarar förvirrande ja och får ett förvånande svar. 

Personen från stadsdelsförvaltningen berättar nämligen då att de behöver göra en orosanmälan, på grund av att Pernilla har barn som bor hemma. Pernilla blir chockad och förklarar för tv-tittarna hur hon reagerade.

– Ska du göra en orosanmälan på mig för att jag bor med min 33-åriga son, berättar hon att hon frågade personen på stadsdelsförvaltningen.

Om du har barn och får en elskuld så behöver stadsdelsförvaltningen utföra en orosanmälan. Bildkälla: Discovery+

Efter mycket om och men så ringer Pernilla till Biancas assistent som får ta över problemet. Frågan är om Pernilla klarade sig från anmälan?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!