Många spekulerar kring vem som egentligen döljer sig bakom Fröken Snusks mask.
Många spekulerar kring vem som egentligen döljer sig bakom Fröken Snusks mask. - Foto: Nyheter24 och Instagram/@frokensnuskofficial

Ärliga reaktionen från Fröken Snusks familj: “Vill du det här?”

Fröken Snusk är den omsusade artisten som blivit föremål för mycket skriverier på senaste tiden. Men vad säger egentligen epadunkstjärnans familj om hennes karriär? Det berättar hon för Nyheter24.


Epadunkartisten Fröken Snusk har blivit en välkänd profil över hela landet, och hennes låtar har miljontals strömningar på Spotify. Framförallt låten “Rid mig som en Dalahäst” har fått enorm spridning och hörs i var och varannan video på Tiktok. 

Fröken Snusk möttes av kritikstorm efter låten "Homofil"

När Fröken Snusk och låtskrivaren Rasmus Gozzi för ett par veckor sedan släppte låten “Homofil” lät reaktionerna inte vänta på sig. Många ställde sig kritiska till texten och menade att låten var homofobisk och borde tas bort från Spotify. 

Fröken Snusk har alltså varit föremål för mycket skriverier på senare tid, och hennes låttexter ifrågasätts även för att vara sexistiska och alltför explicita.

Här kan du läsa mer om kritikstormen mot Fröken Snusks låt “Homofil”

Fröken Snusks identitet – vem är bakom masken? 

Artistens karaktäristiska rosa rånarluva både förvirrar och engagerar lyssnarna. Hon har valt att hålla sin identitet anonym, och ständigt spekuleras det kring vem som egentligen kan gömma sig bakom masken. 

Fröken Snusk berättar för Nyheter24 att det bara är hennes kollegor, en nära kompis och hennes familj som vet att det är hon som gömmer sig bakom masken. 

Och att hålla den hemligheten från resten av hennes bekantskapskrets beskriver hon som lite knepigt, men också spännande. 

– Det är svårt. Man har ju så mycket att göra som man inte kan berätta om. Men det är kul. Det är spännande.

Fröken Snusks familj – det tycker de om hennes karriär

Artistens familj är alltså medvetna om att det är deras dotter som har blivit den omsusade artisten Fröken Snusk. Men hur reagerade de egentligen när hon berättade nyheten?

– Jag är väldigt snuskig som person utanför också, så det var inte så konstigt att det var sådant jag sjunger om. De var mest så här: “Ska det här finnas överallt? Ska du göra det här?”, berättar Fröken Snusk och fortsätter: 

– Det var inte som att de försökte backa, utan mer som att: “Okej, men vill du det här? Tycker du om det här?” 

Artisten beskriver dock att familjen har stått bakom henne hela vägen, och att reaktionen överlag var väldigt positiv när hon berättade. 

– De stöttar mig i allting, så det var bra när jag gick ut med det till dem. 

Här kan du läsa alla våra artiklar om epadunkartisten Fröken Snusk

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!