Liam Payne och buccal fat removal
One Direction-stjärnan Liam Payne ser helt annorlunda ut. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Liam Payne chockar omvärlden med sitt nya ansikte: "Herregud vad har hänt?"

​Liam Payne intog röda mattan i London, och så snart bilderna kablades ut över världen så chockades fansen. Han visade nämligen upp ett helt nytt utseende – något som tros vara resultatet av flera komplicerade skönhetsingrepp.


Den forne One Direction-stjärnan Liam Payne, 29, chockade omvärlden när han i torsdags intog röda mattan för en biopremiär i London. 

Liam Payne har genom sin karriär satt många fans hjärtan i brand på grund av sitt utseende, men nu ser stjärnan helt annorlunda ut.

Liam Payne 2021. Bildkälla: Vianney Le Caer/Invision/AP/TT Bild.
Liam Payne för två år sedan. Bildkälla: Stella Pictures.
Liam Payne 2021. Bildkälla: Stella Pictures.

Liam Payne ryktas ha gjort "buccal fat removal"

Liam Payne ser ut att ha gjort en så kallad "buccal fat removal", ett populärt ingrepp bland kändisar som vill ha ett magrare utseende i ansiktet. Under skönhetsoperationen så tas – enkelt förklarat – fettkuddarna i kinderna bort.

Nu ser Liam Payne ut såhär. Bildkälla: Stella Pictures.
Fansen har svårt att känna igen Liam Payne. Bildkälla: Stella Pictures.

På Facebook, Instagram och andra sociala medier så är fansen minst sagt chockade av hans nya utseende, och tusentals kommentarer har rasat in efter att tidningen Mirror la ut nya bilder på Payne.

På TikTok sprids nu flera olika klipp på Liam Paynes nya utseende, och såhär lyder några reaktioner: 

"Det ser inte ut som samma person"

"Jag skrek" 

"Jag kommer gråta nu, vad är det som hänt?"

"Vad har han gjort snälla"

Kan ha gått ner i vikt med hjälp av Ozempic

Amerikanska Page Six har intervjuat flera kirurger, och alla är de eniga – de är övertygade om att Liam Payne har gjort en buccal fat removal. 

Pamela Weinberger är en av experterna som Page Six har pratat med. Hon tror att Liam Payne även har gjort fillers i käken, läpparna, hakan och Botox över hela ansiktet. 

Buccal fat removal, Botox och fillers är några av de ingreppen som kirurger tror att Liam Payne har genomgått. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan anledning till att Payne skulle kunna ha ett helt nytt utseende är på grund av viktnedgång, och en kirurg som Page Six intervjuar spekulerar kring om det kan vara så att Payne har använt sig av den nya bantningsmedicinen Ozempic.

Liam Payne är långt ifrån ensam om att operera sig. Här kan du läsa mer om bilderna som avslöjar Hollywoodkändisarnas hemliga skönhetsoperationer.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!