Anders och Johanna Lind Bagge
Johanna Lind Bagge dansar i Let's Dance där hon gör succé. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Fredrik Sandberg/TT Bild. Bilden är ett montage.

Anders Bagges ärliga ord om Johanna Lind Bagge i Let's Dance: "Shit vad..."

Johanna Lind Bagge gör succé i Let's Dance – och hennes följare tror nu att hon har en god chans att kamma hem hela tävlingen. Men vad tycker Anders Bagge om det hela...?


Johanna Lind Bagge, 51, är en av deltagarna i årets upplaga av "Let's Dance". Där dansar hon med Tobias Wallin, och i säsongspremiären rev den dansanta duon av en rivig samba. Något som uppskattades av både juryn och tv-tittarna.

– Du ser naturlig ut, ingenting är forcerat. Fantastiskt bra, det lovar gott för framtiden, sa jury-medlemmen Ann Wilson till Johanna Lind Bagge.

Johanna fick också flest poäng av tv-tittarna därhemma, och i kommentarsfältet på Johannas Instagram så blir hon nu överöst av kommentarer och pepp från följarna som nu tror att hon kommer kamma hem hela balunsen.

Johanna Lind Bagge är aktuell i "Let's Dance". Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Johanna Lind Bagge skadad

I söndags skadade Johanna Lind Bagge sin fot under ett danspass. På Instagram Story visade Johanna Lind Bagge upp sin fot som svullnat upp, och hon berättade att hon hade fått en liten blödning. 

Johanna Lind Bagge är skadad – men det stoppar inte henne. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon la ut en bild som visade hur hon fick den svullna foten lindad.

"Liten blödning i foten men jag har hårt pannben", skrev hon bland annat.

Johanna Lind Bagge kommer dansa som vanligt i lördagens program, så den som oroat sig för att hon skulle missa den andra deltävlingen kan andas ut.

Johanna Lind Bagge. Bildkälla: Stella Pictures.

Anders Bagges fina ord om Johanna Lind Bagge

Bland kändisarna som hejar på Johanna finns bland andra Antonija Mandir, Leila Lindholm och Hanna Hedlund. På Instagram hyllas Johanna självklart även av maken Anders.

"Shit vad hon kämpar...", inleder han sitt inlägg om hustrun.

I Johannas kommentarsfält har det i dagarna trillat in flera kommentarer om hur otrolig hon är på att dansa, och Anders hyllningar – de fortsätter också. 

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge. Bildkälla: Stella Pictures.

”Anders borde vara stolt över dig”, skriver en följare till Johanna. Och Anders – han var genast framme och svarade.

"Stolt är en under bedrift", skrev han följt av ett hjärta.

Anders Bagge är minst sagt stolt över sin fru. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Det förstår vi!

Här kan du läsa mer om Johanna Lind Bagge – karriären, vinsten av Fröken Sverige, ex-maken Djon, sonen Daniel, äktenskapet med Anders Bagge och mycket mer.

/
/
Senaste nytt

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

1 timme sedan

Jessica Almenäs om festerna i Superstars: “Skötte det snyggt”

1 timme sedan
Jessica Almenäs är programledare för tävlingsprogrammet “Superstars”, och i 2024 års säsong är bland andra Linnéa Claeson och Hedvig Lindahl med. Men vad händer egentligen på kvällarna under inspelningen?

Tung metall – Horndal tonsätter arbetarrätt

1 timme sedan
I hembygden runt Horndal i södra Dalarna är järnbruksarbetaren Alrik Andersson bortglömd. Nu ändrar metalbandet Horndal på det. Han var en hjälte som offrade sig för arbetarnas rätt, säger Henrik Levahn.

Här är nya maskerna i Masked Singer Sverige 2024

2 timmar sedan
Den 22 mars har Masked Singer Sveriges fjärde säsong premiär. I dagarna gick TV4 ut med några av de nya maskerna som kommer tävla i årets säsong.

"Avgrunden" mest strömmad på Netflix

2 timmar sedan
Den svenska katastroffilmen "Avgrunden", som gick upp på biograferna i höstas, gör nu succé på Netflix.

Medinas pik till Marcus & Martinus: “Smågrabbar…”

2 timmar sedan
I den femte deltävlingen av Melodifestivalen 2024 är det två duos som tävlar, Marcus & Martinus samt Medina. Och den sistnämnda duon har tidigare pikat sina konkurrenter, med glimten i ögat.