- Foto: Anders Wiklund/TT & Skärmdump Carolina Gynning/Instagram

Carolina Gynnings tårtval väcker starka reaktioner: "Äckligaste jag har sett"

Nu är Carolina Gynning i blåsväder igen efter att ha chockat följarna med en tårta, avbildad av ett minst sagt speciellt motiv.


I ett Instagram-inlägg kan följarna se hur Carolina Gynning, 44, sitter på en restaurang i Ystad Saltsjöbad. Bredvid sitter hennes dotter och i handen har Carolina en tårta, avbildad av ett minst sagt annorlunda motiv. 

Tårtan ser nämligen ut som det kvinnliga könsorganet. En vagina helt enkelt.

"Tack världens bästa @ystadsaltsjobad för världens finaste tårta. KVINNLIG POWER @agnetagynning finns det något bättre" skriver Gynning under sitt Instagram-inlägg. 

Carolina Gynning är lite av en "free spirit" och går inte sällan emot olika normer. Något hon både hyllas och kritiseras för. 

Nu möts profilen av både ris och ros i kommentarsfältet efter sin bild på tårtan. 

"Nu har det väl gått för långt." skriver en användare."

"Sjukaste och äckligaste jag har sett i mitt liv! Sen tycker jag att det finns gräns för vad man får och inte får göra framför barn. Fan vad sjukt!" skriven en till."

Men det finns även de som hyllar Gynning för bilden:

"Men hallå alla ni som är så rigida och tycker att det är så fruktansvärt med tårtan. Barnen uppfattar inte det sexuellt i en tårta eller ens att det är ett kön. Det är ni som har sex on your brain. Kön är naturligt. Tagga ner och slappna av lite, ni kommer få ett mycket härligare liv!

"Alla som gnäller över att det är en snippa tårta och ett barn närvarande, ni är såna som gör att flickor skäms över sina underliv! Ni är dom som gör att flickor inte vågar fråga om snippan! Skäms på er!!! Fy fan! Heja @carolinagynning som lär sitt barn att va bekväm med snippor!" skriver en annan.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!