Helgen vecka 16 kommer det hållas visningar
Helgen vecka 16 kommer det hållas visningar - Foto: Sofia Ekström/SvD/TT/missmelinda_j/Instagram

Den svindlande summan – så mycket vill Melinda Jacobs och E-type ha för huset

Melinda Jacobs och E-type har ett hektiskt liv med både föräldraskap och bröllopsplanering. Nu har paret även beslutat sig för att sälja E-types hus. Men summan de vill ha för huset är inte blygsam.


Melinda Jacobs och Martin "E-type" Eriksson har ett hektiskt liv. De fick nyligen sitt första barn ihop, dottern Izadora Elisabeth Esmeralda, och i veckan gick de även ut med att de ska gifta sig under hösten.

Bröllopet kommer att äga rum i Vadstena och planeras att bli storslaget, enligt Melinda Jacobs. Nu har paret också, mitt i bröllopsplaneringen, beslutat sig för att sälja E-types villa, för en rejäl hacka.

Melinda Jacobs avslöjande om bröllopet med E-Type chockar vännerna "Du måste skämta nu..."

Tomtarea på 846 kvadratmeter

Melina Jacobs lade under lördagen ut en bild på sin Instagram, där hon berättade att de nu beslutat att sälja Martins hus. 

Huset är en grön villa belägen i Ålsten i Stockholm med byggår 1926. Villan har sex rum och den totala tomtarean är hela 846 kvadratmeter. 

Så såg Melinda Jacobs ut innan hon hade rosa hår

Så mycket vill Melinda Jacobs och "E-type" ha för villan

Hemnet beskrivs villan som “fantastiskt fin och välplanerad med ett charmerande idylliskt läge i hjärtat av Ålsten.” Paret har begärt ett utropspris på minst 17,5 miljoner kronor för villan.

Visningar kommer att hållas under helgen vecka 16, men en föranmälan krävs för att få komma, skriver mäklarfirman på sin hemsida.

Här är villan som nu ligger ute till försäljning. Foto: Fjelkners by Widerlöv
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!