Melinda Jacobs
Melinda Jacobs är känd för sitt rosa hår. Men hur såg hon ut innan dess? - Foto: Stella Pictures, Instagram/missmelinda__j. Bilden är ett montage.

Så såg Melinda Jacobs ut innan hon hade rosa hår

Det rosa håret har blivit Melinda Jacobs signum. Men vet du hur hon såg ut innan hon skaffade sig sitt rosa hår? Se bilderna här på Nyheter24!


Fosterhemsmamman och medieprofilen Melinda Jacobs, 38, är nybliven mamma till dottern Izadora som hon har tillsammans med den blivande maken Martin "E-Type" Eriksson, 57. 

Familjen bor nu i Vadstena, och där rullar vardagen på för Melinda, Martin och de många barnen. Melinda har nämligen flera fosterhemsbarn och även biologiska barn hemmaboende.

På Instagram har Melinda nästan 140 000 följare, och det är en plattform hon använder för att stärka barns rättigheter, något hon outtröttligt har jobbat med i många år.

Utöver det så bjuder Melinda på uppdateringar från sitt liv med både bilder och videos.

Melinda Jacobs. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför har Melinda Jacobs rosa hår

Den som följer Melinda Jacobs i sociala medier eller har sett henne på tv någon gång vet att hennes signum är det rosa håret. 

Nyligen ställde både Melinda och Martin upp på en intervju med Amelia, och då berättade Melinda mer om varför hon har det rosa håret.

Melinda Jacobs har haft rosa hår i många år. Bildkälla: Sofia Ekström/SvD/TT Bild

Håret har hon färgat rosa sedan 2016.

– Jag gjorde det bara som en rolig grej, men sedan trivdes jag så bra i det, berättade Melinda då.

Så såg Melinda ut före det rosa håret

Uttrycket allt klär en skönhet må vara slitet, men Melinda passar verkligen både i bubbelgumrosa och blont – något som hennes gamla Instagram-bilder är tydliga exempel på.

Här kan du se hur Melinda Jacobs såg ut innan hon färgade håret rosa. 

Vill du läsa mer om Melinda Jacobs? Här kan du läsa mer om Melinda Jacobs, "Lilla hjärtat" och Melindas relation med E-Type.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!