Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip var på Elle-galan tillsammans. - Foto: Christine Olsson/TT Bild, Stella Pictures.

Prinsessan Sofia hånas för bilden från Elle-galan: "Mår illa"

Det kan inte vara lätt att vara kändis eller kunglig alla gånger. Efter att bilderna från Elle-galan började spridas så riktades genast syrliga kängor mot prinsessan Sofia...


I fredags gick den årliga Elle-galan av stapeln på Grand Hotel i Stockholm. På plats var svenska kändisar som bland andra Carolina Gynning, Bianca Ingrosso, Daniel Paris, Molly Sandén och Oscar Zia.

Mingelbilderna från den färgstarka och kändistäta galan har minst sagt engagerat, och mest reaktioner väckte nog Molly Sandén som förmodligen bar kvällens mest minnesvärda kreation.

Allra mest stjärnglans till galan skänktes nog av prinsessan Sofia och prins Carl-Philip som var på plats för att dela ut Elle-galans hederspris till designern Angelo da Silveira.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på Elle-galan. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild
Prinsessan Sofia var klädd i kashmir från det svenska märket Lisa Yang. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

Prinsessan Sofia kritiserades för "nakenklänning"

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur prinsessan Sofia möttes av kritik när hon under en tillställning bar en klänning som enligt följarna var "alldeles för genomskinlig".

Prinsessan Sofia i en klänning som i vintras väckte stor uppståndelse. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

"Inte så lämplig, då man ser rakt igenom den. Ser naken ut under. Alldeles för tunn. Och inte alls lämplig för en prinsessa i rampljuset!!!!!!", "Trodde det var reklam för Paradise Hotel" och "Smaklös klänning!" var några starka reaktioner då.

Starka reaktioner efter prinsessan Sofias klänning: "Reklam för Paradise Hotel?"

Prinsessan Sofia bar kashmir från Lisa Yang

Nu har prinsessan Sofia återigen väckt starka känslor för sin klädsel – men den här gången handlar det om att hon helt enkelt inte tog i tillräckligt mycket...

Festligheterna ägde rum på Grand Hotel i Stockholm. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

På Elle-galan bar prinsessan Sofia ett set i kashmir designat av Lisa Yang. Det Stockholmsbaserade märket Lisa Yang är känt för sina plagg i kashmir, och på sin hemsida säljer de både tröjor, toppar, kjolar och mycket mer. Särskilt billigt, det är det inte – en tröja kostar cirka 6 000 kronor och för ett par byxor eller en kjol får man räkna med cirka 4 000 kronor.

När Elle la ut bilder på prinsessan Sofia från kvällens gala, så gjorde följarna sig genast hörda i kommentarsfältet på Instagram.

Detta då följarna helt enkelt hade velat se mer sparkle, glamour och tryck i prinsessan Sofias outfit för kvällen.

 "En röd Camilla Thulin hade varit bättre" och "Fint på kontoret men passar inte på fest" var några reaktioner.

Andra gick ännu längre och kommenterade emojis som en illamående emoji och en emoji som gäspar...

Några reaktioner på Prinsessan Sofias klänning. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.