Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen gör succé som programledare för Let's Dance. - Foto: Stella Pictures, Instagram/kaspersen. Bilden är ett montage.

Kristin Kaspersen visar utseendeförändringen inför Let's Dance: "Så skönt..."

Vår i luften och lön på kontot – inför lördagens Let's Dance kände programledaren Kristin Kaspersen att det var dags för en utseendeförändring.


Kristin Kaspersen, 53, är just nu aktuell som programledare för Let's Dance som hon leder tillsammans med David Lindgren. Kristin hoppade in som programledare då Petra Mede, som först var tilltänkt för jobbet, var tvungen att skippa Let's Dance. Detta då Mede drabbats av ryggproblem.

Åsikterna om Kristins programledarskap har minst sagt varit delade. Många tittare är det som hyllar den rutinerade och folkkära profilen. 

Kristin Kaspersen och David Lindgren. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Men när artisten Eric Saade vikarierade för Kristin Kaspersen under en sändning så var det flera tittare som tyckte att han borde ersätta Kristin i rutan.

Anledningen till att Saade hoppade in som vikarie för Kristin Kaspersen var att Kristin hade en inplanerad jobbresa till Maldiverna.

Tittarna besatta av Kristin Kaspersens klänningar

Den senaste tiden har Kristin minst sagt engagerat sina följare på Instagram, och hennes klänningar är något som förtrollat hennes fans. 

När Kristin bar en smaragdgrön bomullsklänning så skapade hon genast köphysteri hos följarna, och den färgen som Kristin bar sålde slut snabbt.

I lördagens program bar hon en orange klänning designad av Malena Ekström.

Kristin Kaspersen var vackert solbränd från sin resa till Maldiverna. Den orangea klänningen matchade hon med naglar lackade i samma färg. Bildkälla: Stella Pictures.

För Nyheter24 berättade Malena Ekström mer om jobbet bakom klänningen, som är gjord i crepe, – och hon avslöjade även vad den kostar...

– Den sys upp på beställning och kostar 14 950kr att få uppsydd. Då är den skräddarsydd efter kundens mått, berättade Malena.

Att sy upp en sådan klänning som Kristin bar i lördagens Let's Dance tar cirka 20 timmar, berättar Malena.

Kristin Kaspersens utseendeförändring inför Let's Dance

Nu har mer än halva säsongen av Let's Dance swishat förbi, och finalen går av stapeln den 20 maj. 

Inför lördagens Let's Dance, där kändisar som Johanna Lind Bagge, Charlotte Kalla och Tone Sekelius ska tävla, så kände Kristin Kaspersen att det var dags för en liten utseendeförändring.

Kristin Kaspersen. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram delade Kristin med sig av en serie storys från frisörstolen. Där fixade hon till håret inför lördagens sändning. 

Kristin gick till frisören Vanessa Claus Poggi, som satte in blonda extensions i Kristins hår.

Kristin Kaspersen hos frisören. Bildkälla: Instagram/kaspersen

– Så skönt att ha det under Let’s Dance då håret blir mer hållbart under en sändning och känns som det skyddar mitt eget hår, skrev Kristin till en bild från frisörstolen.

I en kort videosnutt visade Kristin sedan upp resultatet, och snyggt blev det verkligen!

Kristin Kaspersen visar sin nya look. Bildkälla: Instagram/kaspersen

Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersen – hennes karriär, kärlekslivet, familjen och pengarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!