Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen genom åren. - Foto: Stella Pictures, Jan Collsiöö/TT Bild, Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kristin Kaspersen då och nu – så har hon förändrats på 35 år

Det har hunnit hända en del sedan Kristin Kaspersens genombrott. Här är 14 bilder som visar Kristin Kaspersen då och nu – och hur hennes stil har förändrats under åren!


Kristin Kaspersen föddes rätt in i kändisvärlden. Som dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson och den norska landslagsmålvakten i fotboll, Kjell Kaspersen, så har Kristin synts i tv och i tidningar sedan barnsben.

Kristin Kaspersen på Idrottsgalan 2021. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Kristin föddes den 30 september 1969 i Oslo, Norge. Idag är hon en av Sveriges mest folkkära programledare, och i skrivande stund ser vi henne leda Let's Dance på TV4. Under sin karriär har hon varit programledare för älskade program som Söndagsöppet, Idrottsgalan och Fångarna på Fortet.

Bilden på Kristin Kaspersen från Let's Dance skapar kaos hos tittarna

Kristin har två barn, sonen Leon Fahlén som hon har med ex-maken Hans Fahlén. Hon har även sonen Filip Lamprecht som hon fick tillsammans med sin dåvarande pojkvän, femkamparen Martin Lamprecht.

Leon Fahlén, Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild
Kristin Kaspersen 2022. Bildkälla: Stina Stjernkvist/SvD/TT Bild

Genom åren har Kristin blivit omskriven för sitt kärleksliv. År 2003 gifte hon sig med Hans Fahlén efter att de hade varit ett par sedan 2001. År 2009 tog kärlekssagan slut. Då skilde sig paret.

Efter uppbrottet från Hans så var Kristin singel i många år. Men år 2015 gick Kristin ut med att hon dejtade Swedbanks dåvarande vd Michael Wolf. Relationen med Wolf blev inte långvarig. Hösten 2015 gick Kristin ut på Instagram och meddelade att de gjort slut.

Kristin Kaspersen då och nu – se hennes otroliga förvandling

Kristin har praktiskt tagit vuxit upp i rampljuset, och med Lill-Babs som mamma och Malin Berghagen som syster är det inte konstigt att Sveriges strålkastarljus varit riktat mot henne i många år. 

Nyheter24 har tagit en titt i arkivet och letat upp 14 bilder på Kristin Kaspersen som visar hennes förvandling – från det glada 80-talet fram till nu 2023.

Så, håll i hatten för nu åker vi!

Här, den 9 mars 1988, firas Lill-Babs 50-årsdag på Hamburger Börs i Stockholm. Från vänster Kristin Kaspersen, Monica Svensson och dottern Jenny Svensson samt Malin Berghagen. Bildkälla: Jan Collsiöö/TT Bild
Kristin Kaspersen 1989. Bildkälla: Stella Pictures.
Kristin Kaspersen och mamma Lill-Babs utanför Berns 1989. Bildkälla: Stella Pictures.
Kristin Kaspersen körde lugg 1991. Bildkälla: Stella Pictures.
Kristin Kaspersen i kort page 1995. Bildkälla: Stella Pictures.
Kristin Kaspersen, Tommy Nilsson och Malin Berghagen på Lill-Babs 60-års fest på Tyrol 1998. Bildkälla: Jan Collsiöö/TT Bild
Kristin Kaspersen presenteras som sommarpratare år 2000. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild
Hans Fahlén och Kristin Kaspersen år 2003. Här var paret programledare för Fångarna på fortet. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild
Kristin Kaspersen 2009. Bildkälla: Stella Pictures.
Kristin Kaspersen på Svenska Idrottsgalan år 2012. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild
Lill Babs och Kristin Kaspersen på en gala tillsammans år 2014. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild
Kristin Kaspersen och Michael Wolf på Polarpriset tillsammans år 2015. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild
Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht anländer till Ellegalan 2016 på Grand Hotel i Stockholm. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild
Kristin Kaspersen presenteras som programledare för Let's Dance 2023. Bildkälla: Stella Pictures.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!