Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har flyttat till sin drömvåning på Östermalm. - Foto: Stella Pictures, Instagram/kaspersen. Bilden är ett montage.

Så bor Kristin Kaspersen i lyxvåningen på Östermalm: "Obeskrivligt bra"

Kristin Kaspersen flyttade nyligen in i en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm. Kristins exklusiva vindsvåning kostade henne MÅNGA miljoner – men hon fick verkligen valuta för pengarna.


Kristin Kaspersen, 53, har fullt upp. Utöver att hon är programledare för "Let's Dance" så gör hon också podden Nyfiken på, där hon intervjuar profiler som hon helt enkelt är nyfiken på. Kristin är även yogainstruktör, och nyligen åkte hon till Maldiverna där hon höll i flera uppskattade träningspass.

Bråk om Kristin Kaspersens nya bikinibild: "Hur tänker du?"

Kristin Kaspersen har köpt en ny lägenhet 

Men när plikterna inte kallar så har Kristin Kaspersen en riktig oas att landa i. Nyligen flyttade hon in i sin nya lägenhet, en magnifik vindsvåning i den exklusiva stadsdelen Östermalm i Stockholm. 

I kvarteren kring Kristins nya lägenhet bor bland andra TV4-profilen Steffo Törnquist och influencerdrottningen Bianca Ingrosso.

Kristin Kaspersen har blivit granne med Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.
Även Steffo Törnquist och hans fru bor på Östermalm. Bildkälla: Stella Pictures.

Kristin bor i ett vackert sekelskifteshus som byggdes 1889 och ritades av arkitekten Gustaf Pettersson. Pettersson är mest känd för att ha ritat flera hus i idylliska närförorter som Gamla Enskede, Äppelviken och Ålsten i Stockholm.

Arkitekten som ritat Kristins hus ligger bakom flera villor i Gamla Enskede och Ålsten. På bilden en villa i Ålsten. Bildkälla: Henrik Motgomery/TT Bild

Så mycket kostade Kristin Kaspersens nya lägenhet på Östermalm 

Kristins vindsvåning utgörs av tre rum fördelade på 86 kvadratmeter, och förutom en vacker utsikt så har Kristin även en stämningsfull öppen spis – något hon längtat efter. Trevliga detaljer i våningen är de gamla takbjälkarna som skänker massor av charm, och en fantastiskt fin murstock.

– Nu har vi flyttat in i vår nya lägenhet och vi trivs så obeskrivligt bra! Det känns så självklart att vi ska bo just här, skrev Kristin Kaspersen på Instagram efter flytten.

Nya bilden på Kristin Kaspersen skapar kaos: "Fått en del frågor"

Kristin Kaspersen i sin nya lägenhet. Bildkälla: Instagram/kaspersen
Kristin Kaspersens vackra vindsvåning på Östermalm. Bildkälla: Instagram/kaspersen
Kristin Kaspersens öppna spis i våningen på Östermalm. Så mysigt! Bildkälla: Instagram/kaspersen
Kristin Kaspersens inredning går i vitt och grått. Vilsamt för ögat! Bildkälla: Instagram/kaspersen

För lägenheten betalade Kristin Kaspersen 10,8 miljoner kronor – och med tanke på hur tjustigt det är så är det nog värt varenda krona.

På Instagram har Kristin Kaspersen visat upp glimtar från sin fantastiska vindslägenhet – och visst har hon det otroligt fint hemma!

Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersen – hennes karriär, kärlekslivet och den stora familjen!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!