Paulina Paow Danielsson
Paulina Paow Danielsson berättar mer om sitt kärleksliv. - Foto: Instagram/kattpaow. Bilden är ett montage.

Paow avslöjar vem hon träffar nu: "Han är supersupermiljardär"

Realityprofilen Paulina "Paow" Danielsson är inte längre tillsammans med den norska realityprofilen Cristian Brennhovd. I podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens så avslöjar Paow mer om vem hon träffar nu.


Paulina "Paow" Danielsson, 29, är ständigt på resande fot. Den senaste tiden har hon bland annat varit ett par vändor i Thailand och nu senast var Paow i Bali. 

Sol och bad är vardag för Paow. Bildkälla: Instagram/kattpaow

På kärleksfronten har Paow haft flera uppmärksammade kärleksrelationer. Paow har varit ihop med bland andra Magnus Hedmans och Magdalena Graafs son Lance Hedman. Hon var även ihop med den danske jetset-killen Alexander Zobel, men förra sommaren dumpade han Paow som en blixt från klar himmel.

Paow och Alexander Zobel gick skilda vägar sommaren 2022. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Därefter hade hon en kortare romans med den norska realityprofilen Cristian Brennhovd.

Den norska realityprofilen Cristian Brennhovd. Bildkälla: TikTok/Caroline Nitter

Paows kille Cristian Brennhovd gjorde porr på OnlyFans – nu berättar han

Paow avslöjar vem hon träffar nu

När hon nyligen gästade Nyheter24:s podd Sanning & Konsekvens så berättade Paow att hon nu har en ny fling på gång. Paow och den hemliga mannen träffades via gemensamma vänner i Stockholm.

Paow avslöjar nu att hon träffar någon. Bildkälla: Instagram/kattpaow

– Jag har en kille från USA, som bor i Schweiz. Han är supersupermiljardär. Som jag träffar lite nu. Han är ung och snygg också. Eller han…Jo, han är ung och snygg, berättar Paow i podden.

Våren ska Paow och miljardären möta utomlands.

– Det är inte seriöst eller så, men vi åker till Maldiverna den 27 maj. Först Singapore och sen Maldiverna, berättar Paulina "Paow" Danielsson i sin podd.

Hela intervjun med Paow kan du höra här: 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hon får radions lyrikpris

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

2 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

3 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.