Camilla Läckberg och mystiska mannen
Camilla Läckberg och mystiska mannen. - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola

Camilla Läckberg chockar följarna med bilden på den mystiska mannen: "Trodde det var..."

Camilla Läckberg, deckar- och dokusåpadrottningen leverar ständigt innehåll till sina följare på Instagram. Nu blev dock följarna chockade efter Camillas besök på Grönalund...


Deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, bjuder ständigt det svenska folket på underhållning. 2003 publicerades Camillas första bok “Isprinssesan” och sedan dess har framgången enbart ökat. Tio år senare har hon publicerat 18 böcker och även en barnboksserie. 

Camilla har sålt böcker i fler än 60 länder. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Dessutom har några av Camillas böcker blivit till innehåll i tv-format. Bockserien “Fjällbackamorden” blev en tv-serie och “Isprinsessan” en film. Camilla har dessutom skapat Viaplay-serien “Lyckoviken” som hade premiär 2020 och “Strandhotellet” som hade premiär den 7 mars 2023.

Camilla Läckbergs research-resa till USA

Succén slutar inte där för Camilla. Första maj publicerade hon en bild på Instagram där hon berättade om sitt nya äventyr. Hon hade nämligen fått en förfrågan om att skapa en tv-serie från ett produktionsbolag i USA och tackade ja. Detta resulterade i att Camilla, tillsammans med en vän, begav sig mot Lindström, Minnesota, för research.

Hon besökte flera städer och samhällen under sin vistelse i USA och avslutade med att besöka sin släkt, då hennes mormors bröder utvandrade från Sverige till USA under 1920-talet.

Mannen på Camilla Läckbergs bild gör folk förvirrade

Nu är Camilla på svenska marker igen och har invigt våren med att besöka Grönalund. Hon var nämligen på nöjesfältets årliga vårmiddag där hon bland annat dansade med Mats Wedin, före detta VD för nöjesparken Liseberg, till Danny Saucedos toner. Däremot var det något annat som flera av Camillas följare reagerade på.

Det var nämligen en bild som visade när Camilla skulle åka en åkattraktion på Grönalund och satt bredvid ett bekant ansikte, vilket följarna trodde var David Beckham.

Följarna trodde att det var David Beckham. Bildkälla: lackberg/Instagram

Flera följare kommenterade detta i kommentarsfältet.

Följarna reagerade på Instagram. Bildkälla: lackberg/Instageam

Det var dock inte David som satt bredvid Camilla på åkattraktionen. Det var Mattias Banker, styrelseledamot och delägare i Park and Resorts, som äger Grönalund, Kålmorden, Furuvik och Skara Sommarland.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!