Carolina Gynning delar med sig av en avklädd bild
Carolina Gynning delar med sig av en avklädd bild. - Foto: Anders Wiklund/TT och Stella Pictures/Jari Kantola

Carolina Gynning lägger upp bröstbild: "Det är svenska..."

Carolina Gynning bjuder ännu en gång sina följare på en avklädd bild och jämför sig med den kända, internationella fotomodellen.


Profilen, poddaren och konstnären Carolina Gynning bjuder ständigt på sig själv i olika forum för det svenska folket. I hennes podd, tillsammans med Carina Berg, bjuder de på skratt, självdistans och sitt vardagliga liv.

Dessutom får vi ta del av Carolina på hennes Instagram. Genom bilder och video får följarna ta del av profilens dagliga liv.

Carolina Gynning och Carina Bergs resa till New York

Det har varit ett hektisk år för Carolina med både konst, podd, TV och bostadsfix. Just därför väljer hon då och då att fly till varmare breddgrader. Tidigare var hon med sina döttrar och sin mamma i Mexiko och njöt av två veckor i pardiset. Sedan hamnade profilen i Ibiza, Spanien tillsammans med sin pojkvän Viktor “Nishti” Philipson och deras dotter Vilda.

Senare fick följarna följa med på ytterligare en resa. Carolina och Carina åkte nämligen iväg på en konferensresa till New York, USA. Tjejerna såg ut att njuta när de åt god mat, fixade håret och fick testa på att podda på Spotifys kontor i den amerikanska storstaden.

Carolina Gynning, Sveriges Pamela Anderson?

En söndag publicerade Carolina däremot en annan typ av bild på Instagram. Nu är hon hemkommen från New York och då började hon reflektera över att någon på Elle-galen ansåg att Carolina var lika en känd fotomodell.

Carolina på röda mattan under Elle-galan. Bildkälla: Stella Pictures/Patrik Österberg

På bilden får vi se en hyfsat avklädd Carolina och till bilden har profilen skrivit en text.

"Någon kallade mig svenska Pamela Anderson på Elle-Galan. Jag håller med, om man korsar Pamela med Babben får man mig, ROLIG och BLOND. Puss"


Flera av följarna håller med om att det finns likheter mellan kändisarna men fler tycker till och med att Carolina är vackrare än Pamela.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!