Tittarna säger ifrån på Bianca Ingrossos vlogg
Tittarna säger ifrån på Bianca Ingrossos senaste vlogg. - Foto: Stella Pictures/Patrik Österberg och Stella Pictures

Bianca Ingrosso väcker ilska efter senaste videon: "Vilken besvikelse"

Bianca Ingrosso delar med sig om sitt liv på sociala medier men nu börjar följarna tröttna på reklamen. Under senaste Youtubevideon sa flera tittare ifrån....


Influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, 28, har under de senaste åren växt till att bli en stor profil på olika kanaler. Sociala medier-yrket har utvecklats och kändisbarnet har nu blivit en framgångsrik entreprenör och programledare i sin egen talkshow.

Bianca har redan genomfört två säsonger av talkshowen. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT

Under förra veckan släpptes en dokumentär om Biancas resa med sminkmärket Caia. Tittarna får följa med från starten när hon sålde bolaget till en investerare till dagsläget. Serien bjuder på tårar, dramatik och kärlek samtidigt som tittarna blir insläppta i Caias verklighet. 

Bianca Ingrossos prat om sina företag får följarna att tröttna

Under åren har Bianca utvecklat eller investerat i flera bolag, som hon ofta berättar om på sina sociala medier. Sminkmärket Caia, smyckesmärket ANI Jewels, designvarumärket Tinted och hennes nya klädmärke Avorá är en stor del av Biancas liv, vilket märks på hennes sociala medier. 

Alla dessa bolag florerar nämligen på hennes sociala kanaler och hennes följare får ständigt ta del av de senaste uppdateringarna.

Däremot är det flera följare som har börjat tröttna på Biancas prat om de olika företagen under varje Youtubevideo och börjar ifrågasätta Biancas innehåll.

Bianca under ett möte med Avorá under hennes senaste Youtubevideo. Bildkälla: Youtube

Under måndagen publicerades en vlogg på Biancas Youtube kanal där titeln var "Uppdatering på nya lägenheten!!!!". Under videon visades det upp när Bianca och Vanessa gjorde en livesändning för Avorá, jobbmöten och en plåtning inför en kommande kampanj för Caia. 

Dessutom fick tittarna ta del av ett kort klipp på tio sekunder under ett möte angående Biancas nya lägenhet. 

Tittarna reagerade på att det enbart var tio sekunder av videon som handlade om lägenheten. Bildkälla: Youtube

Flera av tittarna påpekade att man knappt fick någon uppdatering på nya lägenheten och att det enda som Bianca visar upp på henne sociala medier är reklam om hennes varumärken.

Tittarna reagerade starkt på den Biancas video. Bildkälla: Youtube
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!