Känslor dök upp under Robinson 2023
Känslor dök upp efter gårdagens tävling i Robinson 2023 - Foto: Skärmbild/TV4

Robinson-deltagaren öppnar upp sig: "Misär med droger..."

Robinson 2023 är i fullgång och deltagarna börjar närma sig slutet på resan. Efter en tävling om ett telefonsamtal hem kom det fram flera överraskande känslor.


Årets säsong av Robinson 2023 fortsätter med rask takt med enbart åtta avsnitt kvar. Under veckornas gång har deltagare åkt ut och nu är det dags att säkra sin plats inför den kommande finalveckan som börjar närma sig. 

Trots dåligt väder håller deltagarna ett gott humör. Bildkälla: TV4

Under veckornas gång har programmet bjudit på högt och lågt, intriger och drama men också vänskap och samarbete, vilket har gjort att tittarna har blivit investerade i resultatet av tävlingen. Under veckans tävlingar har du chansen att bli immun och säkra din plats till final medan tre personer kommer att åka ut.

De som tävlar om en finalplats. Bildkälla: TV4

Tittarna blir irriterade på Pernilla i Robinson 2023

En deltagare som har skapat en del diskussioner, både i programmet och hos tittarna, är Pernilla Block. Flera av de tävlande har tagit upp under programmet gång att Pernilla uttryckt sig oschysst eller respektlöst, vilket även tittarna har haft åsikter om.

Efter senaste örådet var många besvikna på grund av att Marcus Edensky åkte ut. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Dennis Boelius öppnar upp sig om sitt mörka förflutna

Under dagens avsnitt dök känslorna upp för samtliga deltagare. Gårdagens vinst i tävlingen innebar nämligen inte bara en immunitet utan också två samtal hem. Oscar Hammarstedt vann tävlingen men gav bort båda sina samtal till Sophie Sörkvist och Elin Ambrosiani, som blev berörda av Oscars handling.

Elin och Sophie blev rörda till tårar när Oscar gav dem samtalen. Bildkälla: TV4

Samtalen väckte även känslor hos andra deltagare, bland annat Dennis Boelius. Under avsnittet öppnade Dennis upp sig om relationen till sin familj. 

– Jag kommer ifrån lite underklass. Det var väl misär med droger och alkohol. Jag flyttade hemifrån när jag var 15 år, soclya och studentkorridor och grejer. Den är så jävla komplex den där barndomen, men jag har funnit att jag ska hitta glädje i allt även om det är tufft istället för att gräva ned mig och lägga mig och dö, sa Dennis under avsnittet.

Dennis visar en annan sida en den skämtsamma lustigkurren. Bildkälla: TV4

Under ett samtal med gruppen berättade Dennis att han känner annorlunda med samtalen jämfört med dem.

– För min del är det helt tvärtom. Mina föräldrar har jag inte pratar med på flera år. Och även mina barn, jag har liksom inte någon vårdnad, sa Dennis.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!