Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har gjort succé som programledare för Let's Dance. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kommer Kristin Kaspersen leda Let's Dance nästa år också? Nu svarar hon

Kristin Kaspersen hoppade in som vikare för Petra Mede i Let's Dance. Nu undrar en tittare huruvida Kristin kommer att fortsätta som programledare även nästa år...


Kristin Kaspersen, 53, kastades in som programledare för Let's Dance när det stod klart att Petra Mede var tvungen att hoppa av programledarjobbet då hon drabbats av ryggproblem. Sedan premiäravsnittet så har Kristin och David Lindgren varit programledare för Let's Dance, och i början möttes Kristin av kritik från en del tittare som menade att hon borde ersättas av Eric Saade.

David Lindgren och Kristin Kaspersen. Bildkälla: Stella Pictures.

Detta då Eric Saade hoppade in som vikarie för Kristin under en sändning, då Kristin var tvungen att åka till Maldiverna på en jobbresa som hon åtagit sig långt innan det stod klart att hon fått Let's Dance-jobbet.

Kristin Kaspersen. Bildkälla: Stella Pictures.

Kristin Kaspersen gör succé som programledare för Let's Dance

Men de senaste Let's Dance-sändningarna har Kristin hyllats för sin insats som programledare, och många tittare tycker nu att hon blivit varm i kläderna. Och på tal om kläder så har Kristins klädval gång på gång engagerat tittarna.

"Så vacker klänning", "Var är Kristins klänning från? Fantastisk" och "En fröjd för ögat" var några av tittarnas reaktioner på en orange klänning som Kristin nyligen bar i rutan. 

Klänningen var designad av Malena Ekström, och i en intervju med Nyheter24 berättade Malena Ekström mer om processen bakom Kristins klänningar.

– Den sys upp på beställning och kostar 14 950 kronor att få uppsydd. Då är den skräddarsydd efter kundens mått, berättade Malena.

Att sy upp klänningen tar cirka 20 timmar berättade Malena vidare.

Kristin Kaspersen i sin omtalade klänning. Bildkälla: Stella Pictures.

Kristin Kaspersen hade frågestund på Instagram

Förutom att vara nyfikna på Kristin Kaspersens vackra klänningar finns det en annan sak som tittarna undrar över. 

I en frågestund som Kristin höll i på Let's Dances Instagram under förra veckan så svarade hon på följarnas funderingar. Det handlade om allt från vad Kristin har i sin loge, vad hon ALLTID gör innan sändning och huruvida hon är född med "guldsked i munnen". Den sistnämnda frågan fick Kristin att reagera – mer om det kan du läsa här.

Kommer Kristin Kaspersen att leda Let's Dance 2024?

En av frågorna som trillade in till Kristin handlade om huruvida hon kommer att leda nästa säsong av Let's Dance också.

Finalen av Let's Dance äger rum den 27 maj. Bildkälla: Stella Pictures.

"Kommer du att vara med nästa säsong? Du är bäst", skrev en nyfiken tittare. 

– Jag har ju varit inhoppare för Petra Mede. Det viktigaste för nästa år tänker jag är att Petra blir frisk, och inte har ont längre. Så jag är glad att jag fick göra den här säsongen, det är en ära att dom frågade mig. Sen hade jag ju hoppat att hon skulle vara frisk själv. Så inhopp den här säsongen och sen hoppas jag att Petra blir frisk, svarade Kristin Kaspersen diplomatiskt.

Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersen – hennes karriär, familjen, kärlekslivet, nya lägenheten på Östermalm och mycket mer.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!