Författaren Pamela Druckerman
Författaren Pamela Druckerman gav bor en trekant till sin man. - Foto: AP Photo/Seth Wenig/TT Bild, Karin Malmhav/SvD/TT Bild

Författaren gav bort trekant i present till sin make: "De fortsatte utan mig"

Författaren Pamela Druckerman berättar nu att hon gav sin make en trekant i 40-års present. "Hon var en söt, smal brunett", skriver Pamela Druckerman.


Författaren Pamela Druckerman, 53, nöjde sig inte med en flaska whiskey eller en slips till sin make Simon Kuper när han fyllde 40 år. Istället blev det en upplevelsepresent – utöver det vanliga om vi säger så.

Det är i sin senaste roman There are no grown-ups: A midlife coming-of-age story som hon avslöjar att hon gav sin make en trekant i födelsedagspresent. Pamela hade först tänkt köpa en klocka till maken, men när hon dryftat idéen med honom så sa han att han önskade sig en trekant med en annan kvinna.

Och så blev det.

Pamela Druckerman gav bort en trekant i födelsedagspresent till sin man när han fyllde 40. Bildkälla: AP Photo/Seth Wenig/TT Bild

I en krönika för brittiska Daily Mail, som Expressen har tagit del av, så skriver Pamela om hur jakten på den perfekta kvinnan gick till. 

Efter att ha spejat runt i både matbutiker, bokcirklar och skoaffärer så hittade de rätt kvinna på internet.

Kvinnan, som var en frånskild mamma i 40-års åldern, var en "söt, smal brunett".

Pamela Druckerman beskriver trekanten med Simon Kuper

Själva sexakten ägde sedan rum mitt på blanka dagen i en lägenhet som maken använde till kontor. Sexakten mellan de tre pågick i 40 minuter. Därefter började Pamela tänka på annat så som att kolla sin mejl.

Trekanten ägde rum mitt på dagen. Bildkälla: Björn Larsson Rosvall/TT Bild

Efter de 40 ångande heta minuterna så drog sig Pamela tillbaka, men maken och den andra kvinnan fortsatte ha sex utan henne i 20 minuter.

Den andra kvinnan tyckte att det hela var kanon, och i en krönika för brittiska Guardian skriver Pamela att kvinnan var intresserad av att göra om det hela.

"Det hände aldrig. Vi fortsatte att träffas för drinkar då och då, men hon nämnde inte det igen", skriver Pamela.

Pamelas make och den andra kvinnan fortsatte ha sex utan Pamela. Bildkälla: Karin Malmhav/ SvD/TT Bild


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.