Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är ingen blyg viol. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso avslöjar intima sexdetaljen: "På alla fyra"

Det var under en middag hemma hos Melina Criborn som Bianca Ingrosso valde att berätta om sina sexuella eskapader.


Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 28, var ett par i åtta års tid. Men förra året gick paret skilda vägar för gott, och sedan dess har de bägge fnulat vidare på varsitt håll. 

Nyheter24 kunde för bara en vecka sedan avslöja att krögaren och matinfluencern Phillipe Cohen syntes på en dejt på en exklusiv Stureplanskrog. Mer om den heta dejten och hur den slutade kan du läsa om här.

Bianca tycks det inte gå någon nöd på. Hon har en härlig singelsommar bakom sig, och det verkar inte direkt vara någon torka på sexfronten heller.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i åtta års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

Melina Criborn avslöjar detaljen i Bianca Ingrossos sexliv

Biancas bästa vän Melina Criborn driver podden "Inga beiga morsor" tillsammans med Elinor Löfgren, och i det senaste avsnittet så levererar Melina ett rätt så pikant avslöjande om Bianca. 

Håll i er nu, för det är inget för den blyga om vi säger så...

Melina Criborn och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Melina börjar med att berätta om en spaning hon har. En killkompis till henne hade nyligen berättat att han hade blivit slickad i rumpan under en sexakt. Och han var inte den enda som testat på det i hennes kompiskrets.

Melina berättar att Bianca var över hos henne på middag i helgen, och det var då Bianca avslöjade både det ena och det andra.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

– Då kommer Bibban över. Bianca Ingrosso alltså. Och ska äta middag. Då berättar hon att hon PRECIS berättar att hon kommer från… där hon har stått på alla fyra och blivit slickad, säger Melina och skrattar.

– Och för alla er som lyssnar så har jag självklart frågat Bianca om jag får säga det här, tillägger hon i podden.

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrosso och hennes kärleksliv, operationer, pengar och den otroliga karriären.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".