Jonathan Johansson och Lidl
PH-profilen Jonathan Johansson la ut en bild från Lidl som genast väckte reaktioner. - Foto: TikTok/Jonathan Johansson, Bo Amstrup/TT Bild. Bilden är ett montage.

PH-profilen Jonathan Johansson i blåsväder efter bilden på Lidl: "Osmakligt"

Det var tidigare i veckan som Paradise Hotel-profilen Jonathan Johansson la ut en serie bilder från matbutiken Lidl – och nu anklagas han för att ha hånat en kund. Själv menar Johansson att det hela är ett stort missförstånd.


Paradise Hotel-profilen Jonathan Johansson, 26, syns i Paradise Hotel som rullar på Pluto-tv. Det är den säsongen som tidigare slopats, detta då en manlig deltagare i en tidigare säsong anklagats för sexuella övergrepp av två kvinnliga deltagare.

Den säsongen som Jonathan är med i är den femtonde säsongen av Paradise Hotel, och när det stod klart att säsongen skulle sändas ändå – flera år efter att den spelats in – så väckte det minst sagt starka reaktioner hos deltagarna.

Deltagaren Olle Axeland, 25, förklarade i en intervju med Nyheter24 att han fick "många klumpar i magen" när han nåddes av nyheten att säsongen skulle sändas.

– Det var rätt tufft när vi fick reda på den. Speciellt jag fick rätt mycket ångest över det. Man har valt att gå ifrån det här Paradise Hotel-livet nu, gått vidare och startat om med ett nytt liv, sa han till Nyheter24.

Jonathan Johansson i Paradise Hotel

Utöver att vara med i Paradise Hotel så pluggar Jonathan tv-produktion och har jobbat som produktionsassistent för Love Island Sverige. I en intervju med QX berättade Jonathan mer om hur det kom sig att han hoppade in i Paradise Hotel.

– Jag fick ett erbjudande på Insta i samma veva som folk slogs om toapapper på Hemköp i Sverige. Det var mitt när pandemin bröt ut och jag kände spontant att jag måste göra det här. Jag har vänner som varit med i PH och tänkte det var en kul grej. Killar som jag brukar inte få vara med eftersom det sällan är gaykillar som väljs ut, så jag kände mig utvald. Så jag gjorde massa tester, och sattes på ett i princip tomt plan och åkte ner till Mexiko som joker, berättade Jonathan för QX.

Jonathan Johansson la ut bild från Lidl – nu svarar han på kritiken

På Instagram har Jonathan lite över 23 000 följare, och även på TikTok följs han av ett par tusen människor. Tidigare i veckan så la Jonathan ut en serie storys från matvarubutiken Lidl.

En bild som Jonathan la ut på sin story visar hur en kvinna håller upp ett par tights på Lidl. Till bilden skrev Jonathan: "Dom här köper kläder jag skrattar ensam".

Camilla Gervide som driver Bloggbevakning la ut Jonathans bild på sin Instagram och ifrågasatte hans beteende inne på Lidl.

I kommentarsfältet var det flera följare som reagerade med avsmak på Jonathans text om kvinnan på Lidl, medan andra tog honom i försvar.

Några reaktioner lyder:

"Öööh Lidl är ju en guldgruva när det kommer till bekväma kläder."

"Vet också att lidl ofta har kläder i större storlekar, så att hata på någon som kanske bara KAN hitta sin storlek där??? Usch."

"Nääää. Fy fan. Jag älskar Lidl. Kollar på allt när jag är där inne"

"Dom här? Jag reagerar på ordvalet Dom här!???!! Va fn menar han. Vidrig människosyn är det äckligaste en människa kan bära"

"Osmakligt!"

I kommentarsfältet har Jonathan nu gått in och kommenterat, och han menar att det hela är ett missförstånd

Jonathan skrev att det hela var ett stort missförstånd. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!