Det blev en känslosam final av Paradise Hotel 2023.
Det blev en känslosam final av Paradise Hotel 2023. - Foto: Paradise Hotel/Pluto TV

Sjuka finalen i Paradise Hotel 2023 – här kastas kulan: "Ville ha hämnd"

Den tidigare skrotade säsongen av Paradise Hotel har nu nått sitt slut, och finalen bjöd på stor dramatik och starka känslor när vinnaren korades...


Det var i februari 2023 som nyheten kom att den tidigare inställda säsongen av Paradise Hotel skulle sändas på Pluto TV. Säsong 15 spelades in 2021, och skrotades då säsong 14 stoppades efter misstankar om sexuella övergrepp. Men efter att rättigheterna köpts upp på nytt, så hade säsong 15 av Paradise Hotel premiär i april 2023. 

Det får deltagarna ABSOLUT inte prata om inne på Paradise Hotel: "Får så mycket skit"

Final i Paradise Hotel 2023

Under onsdagen var det dags för vinnaren av Paradise Hotel 2023 att koras. I slutändan stod det mellan Nicole Kikabidze och Olle Axeland samt Casper Wolter och Gabriella "Bella" Andersson. Och det blev det sistnämnda paret som tog sig hela vägen till den traditionsenliga kulceremonin. För första gången i programmets historia fick även bartendern Antonio rösta bland finalparen, och hans röst landade just på Casper och Bella. 

Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

Bella Andersson kastar kulan i Paradise Hotel 2023 

Det nervkittlande momentet går ut på att det vinnande paret håller i en varsin guldkula, samtidigt som vinstbeloppet höjs allt mer. Om en av de två deltagarna drämmer kulan i marken, så går den andre därifrån helt utan några pengar. 

Och i 2023 års säsong av Paradise Hotel så hände det oväntade. 

– Jag kom hit med ett mål, och det tänker jag fullgöra, sa Bella Andersson innan hon kastade kulan i marken. 

– Mitt hjärta krossades på det här hotellet, och jag kom hit för hämnd. Det var det enda, förklarade Bella och syftar på sin tidigare medverkan i programmet. 

Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

Bella kastade den berömda kulan på 200 000 kronor, och hennes oväntade drag lämnade Casper i tårar. 

– Man känner sig lite lurad, absolut, sa Casper i synk. 

Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

Inte heller deltagaren Jesper Bengtsson, som blivit nära med Casper under säsongens gång, lyckades hålla tillbaka tårarna. 

– Jag är djupt besviken å Caspers vägnar. Casper hade inte kastat kulan, sa Jesper. 

Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

Casper Wolter och Bella Andersson pratar ut efter dramatiska finalen i Paradise Hotel 2023

Efter den dramatiska kulceremonin pratade Bella och Casper ut i ett av sovrummen på hotellet – ett samtal som var minst sagt känslosamt. 

– Det är okej. Det är ett spel liksom. Det var bara tungt för jag började bli lite småkär i dig, jag sa det till dig flera gånger att jag verkligen tyckte om dig, förklarade Casper. 

Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

– Jag skiljer på känslor och spel, allt jag sagt till dig är ärligt. Jag tycker om dig jättemycket också. Ingenting handlar om pengarna egentligen, förklarade en gråtande Bella och fortsatte:

– Jag kan inte stå där ännu en gång och få mitt jävla hjärta krossat. Därför slängde jag bara på 200 000, hade jag brytt mig om pengarna hade jag hållit ännu längre. 

Men trots att en hel del tårar fälls verkar stämningen ändå vara god mellan finalisterna, som omfamnar varandra efter den känslostormande finalen. 

Se klippet i spelaren ovan.

Foto: Pluto TV/Paradise Hotel
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!