Paolo Roberto och Lena Arrelöv
Paolo Roberto och Lena Arrelöv var ett par i 12 år och fick två barn tillsammans. - Foto: Stina Stjernkvist/TT Bild, Jessica Gow/TT Bild.

Paolo Robertos nya bild med ex-frun – 11 år efter skilsmässan

Paolo Roberto och Lena Arrelöv var ett par i 12 år och fick två barn tillsammans. Tidigare i veckan återförenades Paolo och Lena under väldigt festliga omständigheter.


Det var sommaren år 2000 som Paolo Roberto, 54, och Lena Arrelöv, 50, träffades i omklädningsrummet på en boxningsklubb. Ljuv musik uppstod, och Paolo och Lena blev ett par. 

Paolo Roberto och Lena Arrelöv år 2001. Bildkälla: Roger Vikström/TT Bild
Lena Arrelöv jobbade som programledare på Z-TV när hon och Paolo var ett par. Här ser vi henne år 2003. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

På nyårsafton år 2003 gifte sig paret i Katolska kyrkan på Södermalm. Några månader senare – i april 2004 – föddes deras son Enzo. År 2007 kom dottern Elisa.

Lena Arrelöv och Paolo Roberto år 2008. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild
Lena och Paolo släppte då en träningsbok som handlade om hur par kan träna ihop. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Men efter 12 år tillsammans så bestämde sig Paolo och Lena för att gå skilda vägar. År 2012 gick skilsmässan igenom. Men något "bad blood" mellan paret fanns det inte. 

Lena Arrelöv med barnen Enzo och Elisa år 2014. Bildkälla: Stella Pictures

Tvärtom så bodde faktiskt Paolo i ett hus på tomten efter skilsmässan, samtidigt som Lena bodde i det stora huset. Detta för att underlätta övergången för barnen. Den ovanliga lösningen funkade i ett par år, men 2018 så flyttade Lena, något som Aftonbladet då rapporterade om.

– En skilsmässa är alltid jobbig, men det var ändå fantastiskt att kunna skiljas på det sättet vi gjorde. Vi behöll ju det vi tyckte om med varandra och jag vann en vän, berättade Lena i en intervju med Aftonbladet då.

Lena Arrelöv och Paolo Roberto skildes som vänner. Bildkälla: Stella Pictures

Paolo Roberto och Lena Arrelöv drev företag ihop, något de fortsatte med i många år efter skilsmässan. Bildkälla: Stella Pictures

Paolo Robertos liv efter skilsmässan – var ihop med Elin Härkönen

Efter skilsmässan så gick Paolo Roberto vidare och under en tid var han tillsammans med idrottaren Elin Härkönen, 28. Men sommaren 2020 så gick förhållandet med Elin i kras. Elin är idag förlovad med boxaren Anthony Yigit.

Elin Härkönens klänning väcker reaktioner: "Gör ont i mig"

På Instagram brukar Paolo Roberto ofta dela med sig av recept, träningstips och vardagsbetraktelser. Då och då lägger han även upp träningsvideos med sonen Enzo, men i övrigt är Paolo ganska återhållsam med sitt privatliv. 

Paolo Roberto om intervjun med Jenny Strömstedt: "Vilka jävla..."

Paolo Robertos nya bild med Lena Arrelöv

Men tidigare i veckan så tog Enzo studenten, och på Instagram skriver Paolo Roberto stolt om sonens toppbetyg och prestation i skolan.

"Igår tog den här mannen studenten! Fan vilket pannben han visar under våren! Två B resten A i betyg, vart i final i juridik SM och vunnit sin fösta turnering på knock! Kvällen avslutades med att du fick morfars svärd till tonerna av säckpipa (mormor var från Scotland) efter som du i vår rycker in som pluton befäl. Finns inget som gör mig så stolt som när jag får berätta att du är min son", skrev Paolo och bjöd följarna på en serie bilder från den stora dagen. 

Och på plats var givetvis även Enzos mamma Lena, som även hon delade med sig av bilder från sonens student.

Fint!

Här kan du läsa mer om Paolo Roberto – karriären, skandalerna, pengarna och kärlekslivet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!